Skladište: Radi i putuj u Ameriku!

Pon, 23.10.2017 - 16:58 -- darko.kovacevic

Neke stvari možeš samo dok si mlad, jedna od njih je Work and Travel program.

Work and Travel je program američke vlade, započet pre više od 50 godina i u tom programu su učestvovale mnoge generacije studenata iz celog sveta kao i hiljade mladih iz Srbije koji preko leta putuju u SAD, rade sezonske poslove kako bi otplatili put i imali novac za život prva četiri meseca svog boravka, a peti mesec provode putujući po zemlji.

Predstavnici regionalne agencije “Experience Work and Travel” održaće predstavljanje programa “Work and Travel” u Omladinskom klubu “Skladište” u utorak, 24. oktobra sa početkom u 19.30 časova.

Ulaz je slobodan.

Na programu mogu učestvovati redovni studenti osnovnih, master ili doktorskih studija, koji imaju između 18 i 26 godina, imaju određeno znanje engleskog jezika i želju za novim iskustvima. Već godinama i Subotičani učestvuju na programu, ali za sezonu 2017. su prvi put celu proceduru oko odlaska na program završili u svom gradu. 

Experience Work and Travel je regionalna agencija, koja posluje u Srbiji, Bih i Hrvatskoj, a posle Novog Sada i Beograda, otvorila je kancelariju i u Subotici.

Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Uto, 24.10.2017 - 19:30
Vreme održavanja - kraj: 
Uto, 24.10.2017 - 20:30
Kategorija: 
Custom Search