Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Okončan prvi veteranski rukometni turnir

Ned, 12.11.2017 - 23:07 -- dejan.vukovic

Protekla tri dana u Subotica je bila domaćin 1. Međunarodnog rukometnog turnira veterana pod nazivom "Subotica 2017". Turnir je održan u sali Tehničke škole "Ivan Sarić" uz učešće 10 ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji. 

Organizator ovog sportskog događaja bio je rukometni klub "Old School" iz Subotice koji je uspeo da okupi ekipe ljubiotelje rukometa iz Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i domaćina Srbije. U muškoj konkurenciji trijumfovala je ekipa Tuzle ispred domaće ekipe iz Subotice pod nazivom "Stara škola", dok je treće mesto pripalo ekipi Goražde.  U ženskoj konkurenciji najbolje su bile rukometašice veteranke iz Subotice ekipa "Old School", druga je bila ekipa Sombora a treće mesto pripalo je rukomašicama "Vojvođanke".

Subotičani su se još jednom pokazali kao odlični domaćini sportistima veteranima. Slični turniri godinama unazad sa velikim uspehom organizovani su u košarci i hokeju na ledu. Organizatori se nadaju se da će i ova sportska manifestacija po uzoru na ostale postati tradicionalna i okupljati rukometaše veterane iz regiona koji će se uz ovaj sport družiti.  

Autor teksta: 
Fotograf: