Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Prijavite se na besplatan SOFA turnir

Pon, 13.11.2017 - 20:48 -- dejan.vukovic

Tradicionalni treći po redu SOFA Open održaće se u Beogradu od 24. do 26. novembra. Radi se o besplatnom takmičenju studenata i omladinaca iz četiri grada u sledećim sportovima: futsal, basket, odbojku, stoni tenis i plivanje. Za sve koji nisu iz Beograda obezbeđen je besplatan prevoz, hrana i smeštaj. 

Za više detalja prenosimo saopštenje SOFA Subotica 

- Dragi Subotičani, tradicionalni besplatan turnir SOFA Open, održaće se po treći put za redom u Beogradu u periodu od 24. do 26. novembra. Očekuje se više od 400 studenata i omladinaca iz četiri velika grada. Pozivamo Vas da se prijavite na SOFA Open do 17. novembra i pokažete svoj talenat! Ove godine u ponudi imamo: futsal, basket, odbojku, stoni tenis i plivanje. Za sve učesnike koji nisu iz Beograda, obezbeđen je prevoz, hrana i smeštaj. Takođe, ukoliko više voliš da učestvuješ u realizaciji turnira, kao i da pomažeš za vreme samog turnira, prijavi se na naš konkurs za volontere koji je otvoren do 12. novembra. 

Okupite ekipu i dođite da se pre svega družimo, a onda i takmičimo. Prijavljivanje se vrši putem http://open.sofa.rs/.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: