Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Subotici u sredu 15.novembra

Kategorija: 
Izvor: 

U sredu 15.novembra u Subotici u kafe Klein house (Štrosmajerova u 9) u 18:30 časova održaće se Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u organizaciji Educoma iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije I Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Ulaz je slobodan! Prijave na mail:prijavabizniscose@gmail.com

Tema skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Subotice: Ela Ivakić (Energomont), Jasna Hajdarpašić (Jasimpex), Aleksandra Dobrin (Udruženje privrednih društava i preduzetnika Subotica), Žužana Dekanj (Bubbles bath boutique) i Sanja Alvirović (Educom Novi Sad) kao domaćin Skupa. One će prisutnima pričati svoje iskustvene priče , od samog početaka sa ciljem da ohrabre druge preuzetnice ali I one koje planiraju da postanu preduzetnice.

Generalni sponzor Skupa preduzetnica je Novosadski sajam. Parter Skupa je Saop doo, internet knjigovodstveni program Minimax.

Biznis ćoše podržavaju i medijski pokrovitelji: portal E kapija, Biznis I finansije, Moja firma, Ozon radio, Fabrika fotografa I Portal Pančevo Mojkraj.rs

Skup preduzetnica je održaće se i u Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12). Ove godine Skup je od septembra meseca već održan u Nišu, Kragujevcu, Vrnjačkoj banji, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Kikindi, Pančevu.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u 7 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i okupio je preko 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis.

Projekat je bio podržan od Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Opportunity banke koja podržava žensko preduzetništvo. Ove godine nastavljamo sa projektom, jer smo sa terena videli konkretne rezultate (umrežavanje žena i novootvorena preduzeća) kao i potrebu za ovakvim skupovima.

Preko 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretenje svog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u sredu 15.novembra u Subotici. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.