Fudbaleri Spartaka u sredu dočekuju Mačvu

Uto, 14.11.2017 - 17:03 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u osmini finala Kupa Srbije dočekuju ekipu Mačve. Utakmica se igra u sredu 15. novembra na Gradskom stadionu sa početkom od 13 časova uz besplatan ulaz.

Trener Savo Pavićević ističe da je ekipi odgovarala ova kratka pauza i da spremno dočekuju sutrašnji duel protiv Mačve - Iskoristili smo pauzu da se neki igrači regenerišu i oporave od sitnijih povreda, tako da sada spremni dočekujemo rivala u Kupu. Respektujemo ekipu Mačve, igrali smo protiv njih, znamo kako igraju. U našem duelu u Subotici meč je bio izuzetno neizvestan, radi se o ekipi koja ima dobar fond igrača i dobre individualce. Ulazimo u utakmicu sa željom da obezbedimo nastavak takmičenja u Kupu. 

Subotičani će imati određenih kadrovskih problema pošto imaju veliki broj reprezentativaca u raznim selekcijama. - Nama se dešava jedna jako lepa stvar da imamo dosta reprezentativaca. Đorđe Ivanović je pozvan u reprezentaciju koja je igrala u Koreji. Pored njega u mladoj selekciji Srbije su naš standardni golman Ostojić i Ćalasan, dok su u reprezentativnim selekcijama još Abaz i Vukčević. Imamo dovoljan broj igrača i verujem da će oni koji dobiju šansu u sutrašnjem duelu to iskoristiti. Očekujemo dobru utakmicu u kojoj ćemo na kraju slaviti - rekao je Savo Pavićević

Aleksandar Radovanović prvotimac Spartak Ždrepčeve krvi očekuje  prolaz u narednu fazu - Dobro nam je došla ova pauza da se malo oporavimo i dođemo do neke svežine. Ulazimo u zadnjih mesec dana prvenstva u ovom delu i kod većine dolazi do psihičkog i fizičkog zamora. Dolazi nam jedna čvrsta ekipa sa kojom smo u prošlom susretu u Subotici odigrali izuzetno tešku utakmicu. Srećom po nas u tom meču smo uzeli tri boda a očekujem da pobedimo i sutra. Oni će sigurno doći jako motivisani u punom sastavu. Mislim da ćemo pružiti jednu dobru partiju i da će posetioci moći uživati u kvalitetnom fudbalu. Nadam se prolasku u četvrtfinale Kupa.  

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search