Fudbaleri Spartaka dočekuju Borac

Sub, 18.11.2017 - 14:07 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka nastavljaju borbu za bodove. Nakon nesretne eliminacije iz Kupa posle penal serije, subotičani u nedelju 19. novembra od 17 časova na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Borca. Utakmica važna za fudbalere Spartaka da podignu samopouzdanje i nastave borbu u samom vrhu Super lige.

Trener golmana Srđan Žakula ističe vrednosti narednog protivnika – očekuje nas jedna teška utakmica jer Borac sa pojedincima kao što su Zoćević , golman Bajević, Knežević I dr. ne zaslužuju da budu poslednji na tabeli. Moramo ući maksimalno skoncentrisani, da popravimo utisak od srede kada smo ispali iz Kupa. Borac je imao svojih problema koji su sada iza njih i sigurno da u Suboticu dolaze da ostvare povoljan rezultat.

Jedan od najiskusnijih u redovima Spartaka je sigurno Vladimir Torbica – Bez obzira na njihove probleme I dešavanja u klubu doći će sigurno maksimalno motivisani da urade nešto više u Subotici. Poslednju utakmicu koju su pobedili na svom stadinu, odigrali su veoma korektno, motivisano i borbeno što im se isplatilo. Položaj na tabeli može da kaže dosta toga, ali nekada i ne daje pravu sliku ekipe. Moramo da uđemo u utakmicu maksimalno motivisani i spremni, ne sme da nas zavara njihov trenutni plasman. Idemo na pobedu, želimo da se iskupimo za eliminicaju iz Kupa. Ne sumnjam u naš kvalitet, jer ekipa koja je četvrta na tabeli sigurno da ima potencijal što smo i dokazali puno puta u ovoj sezoni. Sa puno optimisma očekujemo nedeljnu utakmicu.

Spartak će imati određenih kadrovskih problema i nastupiće u izmenjenom sastavu zbog žutih kartona. – Spartak ima dvadesetak kvalitetnih igrača i nama to ne bi trebalo da predstavlja problem. – rekao je Žakula

Vladimir Torbica se nadovezao na trenera golmana – Počele su da nas opterećuje suspenzije igrača zbog kartona I neke sitne povrede. Spremni smo na to i očekivali smo jer je iza nas već 16 odigranih kola. To se moralo desti, ali sam isto tako ubeđen da svi oni koji budu istrčali na teren da će dati svoj doprinos u novoj pobedi.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search