Marketing Mix

Sre, 22.11.2017 - 13:28 -- darko.kovacevic

AIESEC, najveća organizacija vođena od strane mladih, organizuje, posle dužeg vremena, projekat „Marketing Mix“ gde mladi mogu da čuju razne teme vezane za digitalni marketing i kako da pokrenu svoje ideje i uspeju u onome što žele.

Događaj će se održati 29. novembra u Startit Centru u Subotici (Korzo 1) sa početkom u 17h.

Ovim putem svim mladim ljudima se pruža prilika da čuju priče marketing stručnjaka o tome kako su pokrenuli svoje ideje i uticali na okolinu, a sve to kroz razne teme sa posebnim osvrtom na marketing.

Govornici u Subotici na “Marketing Mix” projektu biće Branimir Cigale, osnivač i vlasnik kompanije Posh 33, Milan Komnenov, predstavnik Infostuda i dvojac Darko i Monika Videnov, osnivači Videnov Digital-a, koji će motivisati mlade ljude i pokazati kako oni
prolaze kroz trnovit put današnjeg tržišta. Na veliku čast svih govornik je i Marić dr Dražen koji će otvoriti ovaj događaj i poželeti dobrodošlicu svima kao stari član AIESEC-a u Subotici.

Takođe možete čuti i o AIESEC programu „Globalni Preduzetnik“ koji predstavlja prakse u inostranstvu gde se možete usavršavati u startup-ovima i steći neophodno iskustvo za dalji rad.

Marketing Mix je besplatan za sve učesnike, a broj mesta je ograničen pa svoje mesto obezbedite putem linka koji možete naći ovde - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkBn3gm_7V0d2iW17G7lfx0ssilnSG...

::

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Sre, 29.11.2017 - 17:00
Vreme održavanja - kraj: 
Sre, 29.11.2017 - 19:30
Kategorija: 
Custom Search