Poziv za školu umetničkog klizanja

Pet, 01.12.2017 - 17:22 -- dejan.vukovic

Prvog vikenda u decembru mesecu počinje sezona klizanja a već u nedelju 03. decembra sezonu na ledu započinju i takmičarke Klizačkog kluba Spartak kao i za početnice u ovom sportu.

Poslednjih godina ovaj klub ostvaruje zapažene rezultate u umetničkom klizanju kako na na domaćem ledu tako i na međunarodnim takmičenjima, bez obzira na uslove rada. Trenutno najbolja srpska klizačica Leontina Rogić je članica našeg kluba, a i ostale takmičarke se često nađu na pobedničkom postolju u svojim kategorijama. Takmičarke se spremaju za tradicionalno takmičenje u umetničkom klizanju „Melodije na ledu“ koje će se održati u našem gradu krajem decembra, sa pretenzijama da postane najveće takmičenje u ovom delu Evrope na otvorenom klizalištu.

Paralelno sa radom takmičarske grupe odvijaće se i obuka novih članova u terminima sreda i petak od 15h do 16h, subotom od 7:30 do 8:30 i nedeljom od 9h do 10h. Obuku će voditi glavni trener kluba Marija Terezija Ćurčija.

Trenutno se vrši upis novih članova, devojčica između tri i deset godina. Informacije se nogu dobiti na telefon: 064/708-92-90.

Klub je pripremio besplatnu obuku u decembru za devojčice rođene 2012 godine koje žele da se bave ovim lepim sportom

Autor teksta: 
Custom Search