Radna grupa za analizu Pravilnika o snimanju i fotografisanju u Predškolskoj ustanovi "Naša radost"

Kategorija: 

Obaveštavamo zainteresovane roditelje čija su deca upisana u Predškolsku ustanovu "Naša radost" u Subotici, kao i zaposlene u Ustanovi, da je oformljena Radna grupa za analizu Pravilnika o snimanju i fotografisanju u Predškolskoj ustanovi "Naša radost" u Subotici.

Radna grupa je oformljena kao deo organizacionog delovanja Neformalnog udruženja roditelja Naše radosti u Subotici (napomena: Radna grupa nije radna jedinica niti deo Predškolske ustanove "Naša radost" u Subotici, niti su u obavezni zaposleni ili roditelji da učestvuju u radu ove Radne grupe).

Radna grupa ima za cilj da ukaže na eventualne nedostatke i moguća unapređenja sadržaja pomenutog dokumenta te vas ovim putem pozivamo da se uključite u proces analize i pošaljete svoje komentare i predloge za unapređenje sadržaja putem imejl adrese [email protected] ili putem onlajn formulara - Formular za komentare i predloge za unapređenje sadržaja Pravilnika - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnJGCZgGtiP9xa1laUXzg2dyneQlnH...

Komentare i predloge prikupljamo do petka, 8. decembra 2017. godine.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da se uključite u rad Radne grupe ili rad Neformalnog udruženja, slobodno nas kontaktirajte putem imejl adrese: [email protected].

Nataša Kustudić Nikoletić,
Koordinator NUR NR Subotica

Custom Search