Možemo i mi - Konkurs Fondacije Ana i Vlade Divac

Uto, 19.12.2017 - 21:04 -- darko.kovacevic

Konkurs „Možemo i mi“ - Sjajna prilika za stanovnike opština Šid, Preševo i Subotica da realizuju projekte koji unapređuju lokalnu zajednicu uz podršku do 700.000 dinara

Fondacija Ana i Vlade Divac raspisala je konkurs za projekte neformalnih grupa građana i organizacije civilnog društva sa teritorija opština Šid, Subotica i Preševo. Neformalne grupe građana za realizaciju projekata mogu računati na podršku u iznosu do 200.000 dinara, dok udruženja i fondacije koje su registrovane na teritoriji opština Šid, Preševo i Subotica mogu dobiti podršku za projekte vredne do 700.000 dinara.

Fondacija Ana i Vlade Divac će podržati najbolje projekte koji unapređuju kvalitet života i rešavaju probleme lokalnog stanovništva u opštinama Šid, Preševo i Subotica, a posebno one projekte koji se realizuju u ruralnim sredinama, stvaraju prostor za zajedničke aktivnosti migranata i lokalnog stanovništva, u realizaciju uključuju veliki broj ljudi i koji stvaraju najveći benefit za lokalnu zajednicu u oblasti kulture, obrazovanja, zdravlja, sporta, bezbednosti, ekologije i dr.

Konkurs je otvoren do 20. januara 2018. godine, a sve informacije o konkursu su dostupne na sajtu www.divac.com/mozemoimi.

Fondacija Ana i Vlade Divac konkurs pod sloganom „Možemo i mi“ realizuje u okviru projekta „Podrška stanovništvu u zajednicama pogođenim izbegličkom krizom u Srbiji“ uz podršku Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations).

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search