Poznati polufinalisti Novogodišnjeg turnira

Uto, 02.01.2018 - 23:13 -- dejan.vukovic

Današnjim četvrtfinalnim utakmicama poznati su polufinalisti Novogodišnjeg turnira koji nastavljaju borbu za pobednički ček od 400.000 dinara. Subotičani su još jednom pokazali da vole mali fudbal, napunili su Halu sportova i uživali u kvalitetnim i neizvesnim utakmicama. 

Ekipe su bile dosta izujednačene te se pobednik u tri od četiri susreta nije znao do samoga kraja. Jedino je ekipa Lamponea ubedljivo trijumfovala i današnjom igrom se nametnula kao najveći favorit za osvajanje ovogodišnjeg turnira. 

U prvom susretu dana pojačani Lampone je sa ubedljivih 12:2 savladao Klub Sax i time prvi obezbedio prolaz u polufinale. Susret između  Prologisa i Šeki Enterijer Real Impeksa zasluženo je sa nestrpljenjem bio očekivan. Obe ekipe su imale svoje prilike, ali na kraju je sretnija ekipa Šeki Enterijer Real Impeksa prošla u dalje takmičenje, pobedivši sa 1:0.

Treći četvrtfinalni meč bio je između Agrarprometa i Bormaxa. Poveo je Agrarpromet sa 3:0, da bi u nastavku Bormax vršio stalan pritisak na gol protivnika, smanjili su na 3:1 i meč uveli u neizvesnu završnicu. Međutim, kvalitetnija ekiap Agrarprometa odigrala je odlično u samoj završnici i na kraju ubedljivo slavili sa 6:2. U poslednjem četvrtfinalu sastali su se Kuća Zdravlja i RTV, jedno od najprijatnijih iznenađenja turnira. Favorizovanoj ekipi Kuća Zdravlja hrabro i odlično se suprostavio RTV. Poluvreme je završeno bez golova da bi 5 minuta pre kraja Kuća zdravlja sretnim goilom došla u prednost. RTV je tada opasno uzvratio, međutim u poslednjim sekundama su primili i drugi gol i tim eje pobednik bio rešen. 

Rezultati četvrtfinala.

  • Lampone - Klub Sax 12:2
  • Šeki Enterijeri Real Impeks - Prologis 1:0
  • Agrarpromet - Bormax My Cafe 6:2
  • Kuća Zdravlja - RTV 2:0

Od ove godine paralelnmo se odvija i dečiji turnir a izveštaje sa današnjih utakmica možete pogledati ovde. 

Turnir se nastavlja u petak 5. januara od 17 časova kada će se odigrati polufinale utakmice u obe konkurencije (dečijem i seniorskom)

Raspored za 5. januar: 

  • 17.00 FK Arena : FK Spartak  (2009 god.) 
  • 17.30 Lampone Meridian : Kuća Zdravlja  (seniori)
  • 18.30 FK Subotica : FA Coerver  (2009 god.)
  • 19.00 Šeki Enterijeri Real Impeks : Agrarpromet  (seniori)
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search