Pobeda obe stonoteniske ekipe Spartaka

Pon, 05.02.2018 - 22:38 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda obe stonotensike ekipe Spartaka zabeležili su pobedu u svojim ligama i to na gostujućim terenima. Prvi tim je trijumfovao protiv Panonije u Novom sadu dok je drugi tim slavio u Nišu protiv ekipe Medijana.  

Panonija - Spartak 2:4

Grbić - Kostadinović 1:3, Martinović - Halas 3:0, Popov -Bognar 3:0, Grbić - Halas 0:3, Popov - Kostadinović 1:3, Martinović - Bognar 2:3. 

U pobedi Spartaka protiv Panonije istakao se Kostadinović koji je ostvario dve pobede čim ej e4ulio dodatno smopuzdanje svojoj ekipi. Halas je nakon poraza od Martinovića u drugom susretu zaigrao znatno bolje i savladao Grbića sa 3:0. Odlučujući četvrti poen doneo je Bognar nakon uzbudljivog meča i trijumfa posle pet dugih setova. 

Medijana - Spartak Stoss 0:4

Subotičani su slavili u Nišu maksimalnim rezultatom iako je meč 8. kola Prve lige između domaće Medijana i Spartak Stossa odigran u neobičajenom terminu od 11 časova. Subotiačni su tražili pomeranje termina od par sati zbog putovanja, međutim domaćini nisu pristali na to što je sigurno bio dodatni motiv za dobru igru protiv favorizovane Medijane.  

U ovom meču pored standardnih igrača i nosioca tima Takarič Roberta koji je ostvario dve pobede kao i na uvek pouzdanog i iskusnog igrača Poljak Ištvana koji je zabeležio jednu pobedu, ekipa Spartak Stoss je dobila još jednog mladog i perspektivnog igrača na koga mogu računati u narednom periodu, a to je Čokić Aleksandar koji ima samo 14 godina i doneo je svom timu veoma važnu pobedu nad najboljim igračem Žunjanin Radovanom iz sastava Medijana Niš.

Rezultati:

  • Žunjanin Radovan - Čokić Aleksandar 2-3
  • Stančić Marko - Takarič Robert 0-3
  • Jović Djordje - Poljak Ištvan 0-3
  • Žunjanin Radovan - Takarič Robert 1-3

Nakon 8. odigranih kola ekipa Spartak Stoss iz Subotice nalazi se na 3. mestu tabele prve lige Srbije sa 5 pobeda i 3 poraza. U 9. kolu ekipa subotičani u subotu 10. februara sa početkom od 18 časova u stonoteniskom centru dočekuju lidera na tabeli, ekipu Radničkog iz Novog Sada (Crepulja Bojan Borčić Vlada i Starević Dušan).

Autor teksta: 
Custom Search