Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Ekipa Spartak Stoss nije uspela da iznenadi lidera

Pon, 12.02.2018 - 21:14 -- dejan.vukovic

Spartak Stoss - Radnički (Novi Sad) 2:4

Stonoteniseri drugog tima Spartaka poraženi su od lidera na tabeli STK Radnički iz Novog Sada sa 4:2 u okviru 9. kola prve lige Srbije. Subotičani su pružili žestok otpor favorizovanim gostima i uz malo sportske sreće mogli su da naprave i pravo iznenađenje. Meč je počeo pobedom domaćeg takmičara Poljak Ištvana koji je iznenadio Borčić Vladu i savladao ga sa 3:1. Potom je odlični Crepulja Bojan lako savladao Čokića sa 3:0 i poravnao rezultat u meču. U trećoj partiji Takarič je rutinski pobedio Starevića za novo vodstvo Siubotičana. Najbolji takmičari iz obe ekipe sastali su se u četvrtoj partiji u kojoj su slavili gosti, mlađi Crepulja nadmudrio je Poljaka sa 3:0 i time poravnao na 2:2. Domaći su u sledećoj partiji propustili meč loptu porazom Takarića od Vlade Boričića sa 3:1. Mada je po igri rezultat u ovom meču mogao da bude i drugačiji. U poslednjoj šestoj partiji mladi Čokić je poražen od  Starevića čime su gosti slavili ukupnim rezultatom od  4:2. STK Radnički iz Novog Sada jedina je neporažena ekipa u prvoj ligi, ubedljivo su osvojili jesenji deo sa velikim šansama da na kraju budu i prvaci lige.

Rezultat po partijama

  • Poljak Ištvan - Borčić Vlada 3:1
  • Čokić Aleksandar - Crepulja Bojan 0:3
  • Takarič Robert - Starević Dušan 3:0
  • Poljak Ištvan - Crepulja Bojan 0:3
  • Takarič Robert - Borčić Vlada 1:3
  • Čokić Aleksandar - Starević Dusan 1:3
  • Trener Spartak Stoss: Brstina Branko.

Ovim mečom završena je polusezona, nakon 9. odigranih kola ekipa Spartak Stoss ima skor od 5 pobeda i 4 poraza i zauzima 4. mesto u jesenjem delu što je za ovaj sastav veliki uspeh. Nastavak lige nastavlja se predstojećeg vuikenda, u subotu 17. februara u okviru 10. kola Spartak Stoss dočekuje ekipu Galadske iz Kikinde gde će imati priliku da se revanširaju za poraz iz prevog dela sezone. 

Photo: Ivan Weitzenfeld

Autor teksta: