Fudbaleri Spartaka gostuju u Lučanima

Pet, 02.03.2018 - 16:45 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nakon odloženog vanrednog kola zbog loših vremenkih uslova u subotu 3. marta gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u okviru 25. kola Super lige Srbije. Utakmica se umesto najavljivanih 13 časova igra sa početkom od 17 časova.

Povodom gostovanja u Lučanima na Gradskom stadionu u Subotici odžana je konferencija za štampu na kojoj je pomoćni trener Savo Pavićević istakao kvalitete protivnika, ali i napomenuo da veruje u svoje momke i da se nada najboljem rezultatu. -  Putujemo u Lučane gde nas očekuje kvalitetna i iskusna ekipa Mladosti.  Imaju dobre i iskusne pojedince, međutim mi kao i u svakom meču idemo na pobedu i na osvajanje sva tri boda. Znamo da su imali veoma malih kadrovskih promena. U polusezoni su doveli kvalitetnog igrača Lazića i time još dodatno dobili na kvalitetu. U prvom delu smo imali jako povoljan rezultat u jednom momentu, vodili smo sa 3:1 petnaest minuta pre kraja utakmice ali su oni do kraj autakmice uspeli da izjednače što dovoljno govori o njima. Idemo sa velikim motivom, dobro poznajem naše momke, verujem u njih i mislim da dobar rezultat neće izostati.  

Standardni prvotimac Aranđel Stojković optismista je pred sutrašnju utakmicu  - Pred nama je teško gostovanje u Lučanima. U prvom delu sezone smo odigrali jednu kvalitetnu i veoma uzbudljivu utakmicu. Radi se o odgovornoj ekipi koja ima dobre i iskusne igrače. Očekujem da nas vreme posluži, da odigramo kvalitetnu utakmicu i da osvojimo nove bodove. 

Subotičani nemaju kadrovskih problema, oporavili su se Shimura i Torbica tako da svi igrači konkurišu za prvi tim.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search