Kreativna radionica za decu: Umetnost iz supermarketa

Kategorija: 

Pozivamo Vas i vaše mališane na kreativnu radionicu za decu "Umetnost iz supermarketa" koja će se održati u subotu 10. marta 2018. godine od 10.00 do 12.00 časova u Savremenoj galeriji Subotica, Park Ferenca Rajhla 5. Radionica će biti priređena u okviru pratećeg programa izložbe "Pop art i odjeci: This is today".

Radionica će početi kratkim vođenjem kroz izložbenu postavku i upoznavanjem polaznika sa pop artom kao umetničkim pokretom i umetničkim postupcima autora čija su dela zastupljena na izložbi. U kreativnom delu radionice deca će raditi slike-kolaže inspirisana delima autora po izboru, a koja su prethodno videli kao deo izložbe.

Radionica je besplatna i namenjena deci uzrasta od 7 do 11 godina. Broj učesnika je ograničen na 12, te je neophodno da najavite Vaš dolazak najkasnije do 7. marta 2018. na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Materijal za izradu kolaža obezbeđuje Savremena galerija Subotica, a radionicu će voditi Jasmina Jovančić Vidaković, kustoskinja pedagog Savremene galerije Subotica.

Za više informacija možete se obratiti Jasmini Jovančić Vidaković na 024 553 725 [email protected]

Srdačan pozdrav,
Jasmina Jovančić Vidaković, kustoskinja pedagog SGSU

*

Tisztelettel várjuk a kedves szülőket és gyerekeket a Szupermarket-művészet című,kreatív műhelyfoglalkozásra, amelyet 2018. március 10-én, 10,00 órától 12,00 óráig  tartunk a Kortárs Galériában .(Raichl Ferenc park 5 szám alatt, Szabadkán)

A foglalkozás  A pop-art  és hatása :ez itt a jelen című kiállítás kísérő programjaként kerül megrendezésre.

A műhelyfoglalkozás a kiállított alkotások megtekintését, a pop-art képzőművészeti irányzat és a kiállító alkotók művészi eljárásainak ismertetését  tartalmazza.

A program kreatív részében a résztvevők ,a művészek kiválasztott alkotásai által ihletett kollázsokat készítenek , amelyekhez a Kortárs Galéria biztosít anyagot.

A műhelyfoglalkozás ingyenes és a 7-től 11 éves korosztályig ajánljuk.

A résztvevők száma 12 főre korlátozott, ezért kérjük az érdeklődőket, hogy 2018. március 7-ig jelezzék részvételi szándékukat a következő e-mail címre :pedagog,[email protected]

A tematikus műhelyfoglalkozást Jasmina Jovancic Vidakovic, a Kortárs Galéria  pedagógus-kusztosza vezeti.

További információk a 024 553 725-ös telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen kaphatók.

Kapcsolattartó :Jasmina Jovancic Vidakovic

Üdvözlettel,
Jasmina Jovancic Vidakovic pedagógus,kusztos

Custom Search