Promovisan Volkswagen T-Roc

Pet, 09.03.2018 - 11:07 -- dejan.vukovic

Auto kuća Tasić napravila je promociju Volkswagenovog novog SUV modela - Volkswagen T-Roc. Svi zainteresovani imali su priliku da naprave test vožnju i uvere se u mogućnosti T-Roca

Prvi kompakt SUV iz Volkswagena je stigao u Srbiju. U ponudi je gama motora od 1,0 TSI sa 115 ks, preko najpopularnijeg 1,6 TDI sa 115 ks do 2,0 TSI sa 190 ks. Cena za 1,0 TSI sa 115 ks je od 19.961 eur. Model je baziran na modularnoj MQB platformi, ukupne dužine 4234 milimetra, opcijom pogona na sva četiri točka i ponuđenim nivoima opreme T-Roc, Style i Sport. Srandardna oprema pored ostalog uključuje: “Front Assist” radar sa mogućnošću automatskog zaustavljanja, “Lane Assist” mogućnost automatskog kretanja vozila unutar saobraćajne trake sa multifunkcionalnom kamerom, “Plus” bord kompojuter, “Deep Black Pearlescent Matte” dekorativni detalji na komandnoj tabli, centralnoj konzoli i panelima na vratima, ESP uključujući ABS i ASR. Dodatno su u ponudi: 8 inčni infotejment sistem koji podržava integraciju sa pametnim telefonima, “Driver Alert System” koji drži vozača u aktivnom stanju, R-line spoljašnji paket opreme, adaptivni tempomat, „Active Info Display“ digitalna instrument tabla kao i još mnogo korinih opcionala.

T-Roc je ocenjen sa najvišom ocenom na Euro NCAP testu u segmentu bezbednosti što je impozantno jer je pri ispitivanju bio kategorisan u segmentu kompakt SUV, klase koja uključuje mnogo veće SUV-e. T-Roc, ime je dobio inspirisano drugim SUV vozilima iz Volkswagena tako da se “T“ odnosi na uspešna vozila Touareg i Tiguan čiji su SUV geni preneti na novi model. Reč “Roc“ je prozašla iz engleskog “Rock“ koji predstavlja pozicioniranje T-Roc kao krosovera koji kombinuje dominaciju SUV-a sa agilnošću kompaktvog modela hatchback-a. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search