Dobri rezultati mladih džudista Spartaka

Pon, 12.03.2018 - 11:29 -- dejan.vukovic

Prethodnih nedelju dana džudisti Spartaka su učestvovali na dva takmičenja, na Pokrajinskom školskom prvenstvu i na tradicionalnom osmomartovskom turniru u Zrenjaninu. 

Pokrajinsko školsko prvenstvo održano je u sredu 7. marta u Stepanovićevu, koje je ujedno i kvalifikacionog karaktera za školsko prvenstvo Srbije. Na ovom prvenstvu nastupilo je i 24 takmičara iz Spartakja zajedno sa sekcijama iz Bajmok i Čantavira. Oni su pre sveg apredstavljali svoje škole, ali ujedno i klub u kojem rade i treniraju. Na prvenstvo Srbije plasiralo se čak 13 takmičara džudo kluba Spartak. Klub izdvaja Imrić Mateja, koji se pokazao svoj kvalitet u takmičarskom smislu i osvojio prvo mesto.

U Zrenjaninu je u subotu 9. tog marta održan tradicionalni osmomartovski turnir koji je okupio 360 takmičara iz 7 država. Mala grupa od 6 džudista Spartaka vratila se kući sa 4 osvojene medalje. Srebrne medalje osvojili su Kajari Julija i Borojević Matej dok su se bronzanim okitili Skočajić Aleksandar i Veljko Borojević. Ekipe su predvodili treneri Tanasković Vladimir, Marton Robert i Milan Bogić.

Autor teksta: 
Custom Search