Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

I dalje otvoren konkurs za prodavce u Lidlu

Kategorija: 
Izvor: 

Konkurs za 1000 prodavaca u Subotici i još 17 gradova širom zemlje, koji je početkom marta raspisala kompanija Lidl Srbija, još uvek je otvoren. Ovaj prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, osim na puno, zapošljavaće radnike i na nepuno radno vreme.

Nepuno radno vreme podrazumeva sve situacije u kojima zaposleni radi manje od 36 sati nedeljno. U slučaju Lidla Srbija, postojaće nekoliko opcija za zaposlenje na nepuno radno vreme, raspoređenih u radnu nedelju koja traje 5 dana. Ugovorom na nepuno radno vreme, zaposleni ostvaruje iste benefite kao i kolege na istim pozicijama čija je radna nedelja puna, od 40 sati. Tako, ovi zaposleni imaju jednak broj dana godišnjeg odmora, godina rada donosi punu godinu staža, prijavljeni su na ugovoren iznos plate za koji se uplaćuju srazmerni doprinosi i osiguranja.

Za sve dodatne informacije, molimo vas da nam se obratite na sledeće mejl adrese:  press@lidl.rs i jasmina_panic@eg.rs .