Pokreni dobar biznis

Pet, 06.04.2018 - 10:06 -- darko.kovacevic

Da li postoji način da menjaš svet na bolje i od toga živiš?

Odgovor na ovo pitanje ćemo pokušati da vam damo 14. aprila u Startit centru Subotica sa početkom u 11 časova.

Pozivamo vas na besplatni seminar “Pokreni DOBAR biznis”, na kome ćemo razgovarati o svemu što je potrebno da razvijete svoju ideju i započnete biznis koji će istovremeno biti profitabilan i pozitivno uticati na društvo.

Seminar se sastoji iz tri celine.

1. Fabrika ideja - Upoznajemo se sa temom društvenog preduzetništva, terminologijom, primerima i načinima na koje ono funkcioniše. Zatim prelazimo na radionice, gde će svi učesnici moći da izlože svoje ideje, a mi ćemo vas usmeriti da ih jasno formulišete, definišete svoje ciljeve, ciljnu grupu i smer u kome vaša biznis ideja može da se razvija.

2. Laboratorija uticaja - Upoznajemo se matricama modeliranja biznisa i načinima na koje vaša ideja može postati i ostati profitabilna i samoodrživa. Pričaćemo o mogućim prilikama za prihod i rashod, rizicima, donatorima i drugim načinima generisanja novca. Zatim prelazimo
na biznis plan. On obuhvata ciljeve, vremenske odrednice, oglašavanje, marketing, strukturu organizacije, proizvodnju, prodaju i sve druge tačke koje obuhvata osnovni biznis plan.

3. Dodela sertifikata - Finiširamo ovaj seminar stečenim znanjem koje vam je potrebno da započnete razvoj svoje biznis ideje, a možda i aplicirate za Social Impact Award!

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godina kojim želimo da razvijemo i implementiramo inovativna rešenja za društvene i ekološke probleme. Svi koji spadaju u ovu grupu su dobrodošli da prijave svoje ideje i tako dobiju mogućnost da steknu mentorstvo, podršku i novčanu nagradu za razvoj biznisa. To možete učiniti putem ovog linka - http://apply.socialimpactaward.rs/

Srbija je jedna od preko 20 zemalja sveta koje su deo ovog projekta. Naša misija je da promovišemo duh društvenog preduzetništva i stvorimo zajednicu mladih koja svoje namere pretvara u akcije. Ako želiš da saznaš više o nama, o prošlogodišnjim pobednicima ili potražiš inspiraciju, poseti naš sajt ili FB stranicu - http://socialimpactaward.rs/

Projekat SIA sprovodi organizacija Razlivalište - http://razlivaliste.org/, u saradnji sa Erste bankom, Coca- Cola HBC Srbija, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Prijavi se!

Seminar će se održati u subotu, 14. aprila, sa početkom u 11 časova u prostorijama subotičkog Startit centra, na adresi Korzo 1.

Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeC1jO7xCyqiIBUOMiOhEyVCfXjCq9K...

Custom Search