BizKod#3 - za 24 sata do najbolje ideje

Sre, 18.04.2018 - 10:38 -- nikola.tumbas

U organizaciji Infostud grupe, narednog vikenda treći put biće održan studentski hakaton za progamere i ekonomiste

Studentsko takmičenje BizKod#3 biće održano 21 i 22. aprila u organizaciji Infostuda, u poslovnim prostorijama ove kompanije, smeštenim u subotičkom hotelu Galerija.
Na trećem izdanju Bizkoda, četrnaest prijavljenih timova takmičiće se u dve odvojene kategorije. Programerski deo BizKoda namenjen je studentima završnih godina Visoke tehničke škole, a biznis deo studentima Ekonomskog fakulteta u Subotici. Timovi će 24 sata bez pauze pokušavati da reše programerski ili poslovni problem koji im zadaju mentori iz Infostuda, sa kojima će deliti noć bez sna da bi na najbolji način realizovali svoju ideju.
Da je njihova ideja dovoljno dobra i primenjiva u poslovnoj praksi moraće da uvere i žiri, a na kraju će biti proglašeni i pobednički timovi koje očekuju i lepe nagrade.
„Saradnja Infostuda sa Visokom tehničkom školom i Ekonomskim fakultetom je dugoročna i strateška, a realizuje se na različite načine. Cilj nam je da pomognemo fakultetima da obezbede praksu studentima u toku školovanja, kao i da pružimo mentorsku podršku studentima. Sa druge strane, na ovaj način mi upoznajemo neke od budućih kolega, imamo lepa iskustva i nekoliko zaposlenih koji su ranije bili učesnici Bizkoda“, kažu iz Infostud grupe.

Custom Search