Besplatno protiv Napretka

Uto, 24.04.2018 - 18:29 -- dejan.vukovic

Dogovorom fudbalskog kluba Spartak i JKP Stadion ulaz na utakmicu trećeg kola plej ofa između Spartaka i Napretka biće besplatan. Subotičani su odlično započeli plej of, pobedili su Voždovac u Subotici i Vojvodinu u Novom Sadu i sa velikim optimizmom dočekuju meč protiv Napretka koja se igra u sredu 26. aprila od 18 časova uz besplatan ulaz.   

Novi šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović ističe kvalitet protivnika – U trećoj utakmici plej ofa u goste nam dolazi ekipa Napretka koja je iskusna sa još iskusnijim trenerom Miloradom Kosanovićem koji odlično rado svoj posao. To je ekipa koja je u ovoj sezoni pobedila sve najjače ekipe u zemlji. Prisećamo se naše utakmice u Kruševcu koju smo izgubili sa 4:3 i svesni smo da nas sutra očekuje nešto slično. Što se nas tiče mi ulazimo u utakmicu u dobrom raspoloženju, u jako dobroj formi i špto nas posebno raduje možemo da računamo na sve igrače. Pozvao bih navijače da dođu da nas podrže, ulaz će biti besplatan a ovom prilikom bih se i zahvalio na podršci koju imamo što nam daje vetar u leđa.

Standradni prvotimac Branimir Jočić očekuje novu tešku utakmicu. – Dočekujemo veoma nezgodnog protivnika sa iskusnim pojedincima koja uvek igra na gol više. Očekujemo jednu otvorenu utakmicu sa dosta šansi. Na nama je da pružimo dobru igru i osvojimo nova tri boda. Pozivam publiku da bude naš dvanaesti igrač.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Custom Search