Marketing Mix projekat u Subotici otvara vrata svim mladima

Kategorija: 
Izvor: 

AIESEC je najveća organizacija vođena od strane mladih koja pored toga što svoje ciljeve realizuje kroz stručne i volonterske prakse, takođe priprema i realizuje konferencije a jedna od njih jeste i „Marketing Mix“.

Događaj Marketing Mix održaće se 03. maja u Startit Centru u Subotici (Korzo 1) sa početkom u 16h gde će svi posetioci imati priliku da čuju marketing stručnjake o tome kako su obistinili svoje ideje, time uticali na okolinu, a sve to kroz marketing.

Govornici u Subotici na Marketing Mix-u biće Darko Videnov osnivač Videnov Digitala i Svetozar Krunić koji će govoriti kako oni uspevaju da budu konkurentni na današnjem tržištu i da motivišu mlade da oni sami pronađu svoj put kroz marketing.

Takođe možete čuti i o AIESEC programu „Globalni Preduzetnik“ koji predstavlja prakse u inostranstvu gde se možete usavršavati u startup-ovima i steći neophodno iskustvo za dalji rad.

Marketing Mix je besplatan za sve učesnike, a broj mesta je ograničen pa svoje mesto obezbedite putem linka koji možete naći ovde:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7A3qVZcjKY3MXzf2AlYLhPmxbUjVA...

::

Custom Search