Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Ogledalo crnog ogledala

Uto, 12.06.2018 - 13:03 -- darko.kovacevic

Nakon osam meseci rada mladi glumci, koji su se dva puta nedeljno okupljali na pozorišnoj radionici Kiš teatra na srpskom jeziku u organizaciji Fondacije "Danilo Kiš", održali su premijeru predstave u ponedeljak, 11. juna u Dečjem pozorištu.

Predstava OGLEDALO je rađena po motivima popularne serije CRNO OGLEDALO koja govori o otuđenosti modernog čoveka. 
Na koji način tehnologija utiče na naš život? U ovoj predstavi se glavni likovi nikada ne pojave na sceni. To su oni ljudi koji sede ispred svojih računara, to je masa koja posmatra rijaliti program, i putem sms-a utiče na živote drugih, to su svi naši poznati i nepoznati prijatelji na društvenim mrežama, do čijeg mišljenja nam je jako stalo.

Predstava se sastoji od tri priče koje u narativnim tokovima nemaju veze jedna sa drugom, osim što oštro pričaju o sadašnjosti i budućnosti.

*

Igraju: Željana Rudić, Marko Vujević, Ivana Stuparević, Nemanja Dimić, Aleksandra Jurčak, Manojle Tomović, Nevena Mlinko, Stefan Orovec, Sara Čović, Ivana Žunić, Teodora Bogić

Tekst i režija: Vladimir Grbić

Ličnosti: 
Autor teksta: