Treći trkački dan na Hipodromu

Sub, 23.06.2018 - 11:20 -- darko.kovacevic

U nedelju, 24. juna, treći trkački dan na Hipodromu - u centru pažnje „Subotička milja” i „Probni Derbi”

Konjički klub Bačka će u nedelju, 24. juna, biti domaćin trećeg trkačkog dana u sezoni. Organizatori su pripremili jedanaest kasačkih trka, od čega se izdvajaju dve, tradicionalna „Subotička milja” i prva trka za derbiste „Probni Derbi 2018”.

”Subotička milja” je trka pokrenuta na ideju Zvonka Bogdana, 1982. godine, a u poslednje dve sezone pobedu je ostvarivalo grlo Rincope Jet, koje se nalazi sigurno među favoritima predstojećeg vikenda. Kasači u „Milji” će imati dva nastupa, a nakon sabiranja učinka, biće proglašen pobednik. U konkurenciji su grla Rite Key, Rincope Jet, Lambert Sas, Nadir Three, Super Bull, Paradisea Jet, Petit Four Spin, Brume d'Or, Bea Kievitshof.

”Probni Derbi” okuplja četvorogoda grla domaćeg odgoja, a biće to najava za „Srpski kasački Derbi” koji je na programu u Subotici, u avgustu. Okršaji domaćih kasača u punoj formi se čekaju cele sezone, kako kažu poznavaoci, izdvojilo se nekoliko favorita, ali su moguća i iznenađenja. Nastupaju grla Aresene Lupin,, Cyprus AT, Atus Love, Lejla SP, Island AT, Amar Bharati, Syria AT, Iago d'Amore, Golden.

Kasački program na Hipodromu počinje u 14 sati.

Mesto održavanja: 
Vrsta događaja: 
Vreme održavanja - početak: 
Ned, 24.06.2018 - 14:00
Vreme održavanja - kraj: 
Ned, 24.06.2018 - 20:00
Kategorija: 
Custom Search