Kocka istine u našem gradu

Pon, 01.07.2019 - 10:18 -- nikola.tumbas
Cube of truth   Who is the sponsor answer
Cube of truth Who is the sponsor answer
Cube of truth   Who is the sponsor
Cube of truth Who is the sponsor

Jedan internacionalni pokret "Anonimus for the voiceless", sekcija iz Novog Sada održala je u nedelju tipski performans "Kocka istine" u centru grada.

Nenaviknuti na ovakve prezentacije, sugrađani koji su se zatekli u prolazu, regovali su različito - od potpunog ignorisanja do bacanja pogleda krajičkom oka ka maskiranim likovima koji drže monitore na kojima se okreću neprijatne scene ubijanja životinja, dok su mlađi sugrađani su uglavnom bili zbunjeni i pitali o ćemu se radi gde su im članovi pokreta odgovarali na pitanja.

A bilo je i onih pragmatičnih sa pitanjem - Šta oni to rade? Da li prodaju televizore ili životinje?!

Ideja je u stvari kako zaštiti životinje, koje je nama u služe uglavnom za ishranu, gde mi potpuno ignorišemu njihovo postojanje i životne neuslove u kojima se odgajaju da bi bili ubijeni i servirani nama kao (krvavo) meso. Odnosno budite možda vegan i tako će te se bolje osećati, psihički, a čini se i zdravstveno. (Krvavo meso na roštilju je jedan od uzroka raka kod čoveka - dokazano)

U prilogu zašto ovo i ko je sponzor ovome govore jedan Francuz, skeptik, Gill Durand i Vlatko Primorac jedan od organizatora i član pokreta - Anonymous for the Voiceless.

LIVE uključenje na FB možete videti ovde - https://www.facebook.com/SuboticaLIVE/videos/628260067685291/

Ličnosti: 
Custom Search