Nikolina Perčić proteklog vikenda pobedila u dve trke

Uto, 02.07.2019 - 22:49 -- dejan.vukovic

Biciklisti Spartaka su proteklog vikenda učestvovali na dva takmičenja, vožnja na hronometar u Erdeviku i na drumskoj trci u Kraljevu. Najuspešnija je bila Perčić Nikolina koja je bila prva na oba takmičenja.  

Vožnja na hronometar održana je u petak 28. juna u Erdeviku. U konkurenciji poletarki na stazi od 2,5 km trijumfovala je Perčić Nikolina. Uspešan je bio i Jasić Stefan koji je u konkurenciji poletaraca zauzeo treće mesto. u konkurenciji mlađih poletaraca Tikvicki Marko je bio peti, mešu kadetima Bolić Mihajlo na 10km je zauzeo 13. mesto. U juniorskoj konkurenciji koji su vozili 20 kilometara Avdić Dino je zauzeo 9. mesto, Košić Pavle 11. mesto a Zeković Ognjen 12. mesto. 

U nedelju 30. juna na autodromu Beranovac kod Kraljeva održana je drumska trka. U konkurenciji poletarki Perčić Nikolina je na stazi dužine 5,25 km osvojila 1. mesto. Među mlađim poletarcima Tikvicki Marko je na 5,25km osvojio 8. mesto. U konkurenciji poletaraca Jasić Stefan je na 15,75km zauzeo 12. poziciju. U konkurenciji kadeta Bolić Mihajlo na stazi dužine 52,5km je bio šesti. U juniorskoj konkurenciji Išpanović Luka je na 95km bio jedanaesti Košić Pavle je zauzeo 12. mesto a Avdić Dino 14. mesto.

Custom Search