Bioskop Abazija: Besplatni filmovi online

Ned, 19.04.2020 - 11:16 -- darko.kovacevic

Nastavljamo sa preporukama za besplatno gledanje filmova onlajn za publiku bioskopa Abazija tokom pandemije virusa Covid-19.

Na Youtube kanalu Filmskog centra Srbije od juče je dostupan srednjemetražni film Minotaur palićkog reditelja Sabolča Tolnaija koji je premijerno prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Roterdamu 2016. godine u selekciji Bright Future, a domaću premijeru imao na Festivalu evropskog filma Palić u okviru selekcije Mladi duh Evrope na letnjoj pozornici bioskopa Abazija. Ovaj izuzetan film možete pogledati na linku OVDE

Mađarski nacionalni filmski institut u saradnji sa Filmskim arhivom je tokom pandemije postavio 39 restaurisanih filmskih klasika za besplatno gledanje. Filmovi su podeljeni u tri kategorije: književne adaptacije, dela sa istorijskom temom i animirane i filmove za decu. Svi filmovi se mogu gledati u originalnoj verziji sa engleskim, poneki i francuskim titlovima. Kompletnu listu filmova možete pogledati OVDE.

Onlajn platforma MUBI i bioskop Abazija kao član mreže EUROPA CINEMAS, nude vam mogućnost besplatne tromesečne članarine za onlajn striming projekcije filmskih naslova iz njihove nepregledne baze, kako publika bioskopa Abazija ne bi ostala uskraćena za gledanje filmova tokom pandemije virusa Covid-19. Svi filmovi se prikazuju u originalu sa engleskim titlom.

Da ponovimo, stranica bioskopa ABAZIJA se nalazi na linku: https://mubi.com/cinemaabazija

Kada kliknete na link POČNI SA GLEDANJEM / WATCH NOW platforma će vam zatražiti broj kreditne kartice kako biste započeli besplatno gledanje filmova. Tokom perioda od prva tri meseca možete otkazati usluge i one će biti potpuno besplatne. Ukoliko odlučite da nastavite da koristite platformu i nakon 3 meseca, uslovi korišćenja će se nastaviti po principu standardne članarine od 10.99$ mesečno.

Uživajte, javljajte kako vam se dopadaju filmovi i preporučite nove putem naše facebook i instagram stranice.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search