Šeki Enterijeri Real Impeks pobednici prvog Memorijala Boris Popović

Uto, 07.07.2020 - 18:53 -- dejan.vukovic

Proteklog vikenda n aterenu SC Prvomajska održan je tradicionalan Letnji turnir u malom fudbalu koji od ove godine nosi naziv Memorijal "Boris Popović" u znak sećanja na subotičkog fudbalera.

Na turniru koji je održan uz podršku resora za sport i omladinu učestvovalo je 16 ekipa. Ove godine turnir je bio i humanitaran, sakupljala se pomoć za lečenje Leona Đakovića. Pobednik prvog Memorijalnog turnira "Boris Popović" je ekipe Šeki Enterijeri Real Impeks koja je u finalu sa 5:2 savladaal pekaru Beli Golub. U borbi za treće mesto NTM Čikerija je  pobedila Došlov kompani sa 3:2. 

Proglašeni su i najbolji pojedinci. Najbolji igrača turnira je Veselin Guberinić iz ekipe Šeki Enterijeri Real Impkes,  najbolji golman je Stefan Ristić, dok je najbolji strelac Momčilo Arežina. 

Humanost su pokazale i ekipe iz završnice, trećeplasirana ekipa "NTM Čikerija" odrekla se novčane nagrade, 20.000 dinara za lečenje malog Leona, što su uradili i finalisti koiji su se su odlučujuće utakmice dogovorili da pobednik turnira donira 30.000 dinara od svoje nagrade.

Custom Search