Digital Serbia Business Run 2020.

Pet, 31.07.2020 - 12:27 -- darko.kovacevic

Bezbedno i jedino sigurno sportsko takmičenje u zemlji

U skladu sa svim preporukama zvaničnih zdravstvenih organizacija, okupljanje i dalje nije moguće u fizičkom smislu. Ali život i biznisi nisu stali, a fizičko i psihičko zdravlje čovečanstva trenutno je na ispitu. Fizička distanca ne treba da nas ograničava da izađemo napolje, probudimo svoj sportski duh i istrčimo svoju prvu digitalnu trku.

Peto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u septembru 2020. godine, ovoga puta u online formatu.

S obzirom na najavu drugog talasa epidemije Korona virusa i nakon otkazivanja gotovo svih sportskih takmičenja, ali i poslovnih konferencija u zemlji i svetu, organizatori su odlučili da sportski motivišu poslodavce i zaposlene tako što će organizovati ONLINE trku, a bezbednost i sigurnost stavili kao glavni prioritet.

U vremenu nedovoljne fizičke aktivnosti, straha od gubitka posla, sedenja kod kuće i gubljenja kontakta poslodavaca i zaposlenih jedino sigurno tim bilding dešavanje je DIGITAL Serbia Business Run. Popularna ulična trka na 5km i najveći tim bilding događaj u zemlji do sada je okupio više od 700 najfit kompanija i 10.000 zaposlenih iz Beograda, Niša, Novog Sada i Subotice.

PRAVILA TRKE

U DIGITAL Serbia Business Run trci sve kolege i koleginice predstavljaju svoju kompaniju kao jedan tim. To znači da će na krajnjoj listi rezultata, svi biti predstavnici kompanije bez obzira što je neko trčao u Nišu, Beogradu ili Subotici i Novom Sadu.

  • Takmičenje u digitalnom formatu podrazumeva trčanje od 5km (od 1. do 30. septembra), samostalno ili u manjim grupama, a prema važećim odredbama u datom trenutku Vlade Republike Srbije. Svi učesnici prijavljuju svoje rezultate na online platformu, gde će sudije, nakon provere, odobriti rezultate, koji se onda kategorišu na konačnoj rang listi. Pobednik trke je ona kompanija koja ima najmanji zbir prva tri učesnika, a trofeji će biti dodeljni i u pojedinačnim kategorijama. Prijavom za trku svi zaposleni (pre svog izlaska na trčanje) dobijaju bogat startni paket koji uključuje: funcionalnu tkrčaku majicu visokog kvaliteta, učesničku medalju, digitalni startni broj i diplomu, plan treninga za samostalno trčanje, kao i poklone partnera.

HUMANITARNI KARAKTER

Fondacija Ane i Vlade Divac zadužena je za humanitarni aspekt trke. Od svake plaćene kotizacije odvojiće se 120,00 RSD (1 euro) za Fond za mlade stipendiste koji podržava najbolje učenike iz socijalnog ugroženih porodica. Do sada Serbia Business Run i kompanije učesnici donirale su 9 punih stipendija.

Prijave i sve DETALJNE informacije, kao i mere opreza, dostupne su na sajtu www.serbiabusinessrun.com

Učinimo septembar mesecom aktivnih zaposlenih!

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search