Održan Angel Dreams Expo

Pon, 12.10.2020 - 04:26 -- nikola.tumbas
Angel Dreams Expo
Angel Dreams Expo

Treći po redu Angel Dreams Expo za trudnice, mame i bebe, uspešno je organizovan i održan u prostorijama Udruženja za brigu žena i trudnica „Anahitas”. http://anahitas.org/

O događaju, Kunji Farkaš Klaudija, predsednik Udruženja kaže:

„Nakon prošlogodišnjeg Angel Dreams Ekspoa, dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija, pa smo već onda odlučili da i ove godine nastavimo sa tradicijom i organizujemo treći po redu Ekspo. Teško su počele pripreme, usledila je epidemija i sve je izvesnije izgledalo da ćemo stati u red odloženih manifestacija za ovu godinu. Međutim, podrška i ideje koje smo dobili od članova iz Udruženja Anahitas i velika želja da nastavimo tradiciju, dalo nam je snage da reorganizujemo ovaj događam i uskladimo ga trenutnoj zdravstvenoj situaciji. To znači da nemamo prateći zabavni program za najmlađe, edukativna predavanja sa publikom i umesto recimo 30 izlagača koliko smo imali prošle godine u Galeriji, sada smo odabrali samo 10. Oni su tu da ponude svoje proizvode i usluge kao što su kozmetika i garderoba za bebe i trudnice, perive pelene, relaks ljuljaške, jastuci, prekrivači za bebe, drvene igračke, masaža i vežbe za bebe, a doneli su i gomilu poklončića koje dele posetiocima. Najveća novost je da ceo ovaj dan prenosimo online. Predavanja koja se odvijaju u jednoj prostoriji se snimaju i prenose uživo isto kao i atmosfera koja je ovde zastupljena. Obilazimo predavače i posetioce, razgovaramo sa njima i to prenosimo uživo. Pošto nisu svi u mogućnosti da dođu do nas mogu nas pratiti i od kuće. Prijava za posetice je bila obavezna kako bi mogli kontrolisati proj prisutnih u zatvorenoj prostoriji.

Zamisao Udruženja Anahitas je bila da u jednom danu pokloni manifestaciju jedan celodnevni program za porodice, gde će trudnice i mamice putem edukativnog programa i prezentacija saznati najnovije informacije koje se tiču roditeljstva. Tokom godine pomaganje porodicama, trudnicama i majkama je naš prvenstveni cilj kao Udruženja, a putem Angel Dreams Expoa to sve želimo da spakujemo u jedan dan, da na jednom mestu dobiju one informacije od nas i izlagača koje bi im punudilo rešenja u prevazilaženju svakodnevnih roditeljskih izazova".

Na kraju Klaudija dodaje - "Manifestacija je još i u tome posebna jer je humanitarnog karaktera i sva prikupljena sredstva na „Oliverovom štandu“ biće namenjena za lečenje malog Olivera Pal Gajodija“.

 

Događaj je ralizovan zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijta za obrazovanje.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search