Market Svetofor izuzetno oborio cene nekim artiklima

Sub, 27.02.2021 - 12:05 -- nikola.tumbas
Iljdar Ahjarov o marketu Svetofor
Iljdar Ahjarov o marketu Svetofor
Srđan Samardžić na otvaranju marketa Svetofor
Srđan Samardžić na otvaranju marketa Svetofor

Vrpcu je presekao i poželeo uspešan rad Srđan Samardžić, član gradskog veća zadužen za privredu, Iljdaru Ahjarovu direktoru marketa u našem gradu.

Izjave u prlogu... Live prenos obilaska marketa možete videti na FB - https://fb.watch/3VRY629WeH/

p.s.

Ko poseti ovaj market, neče se razočarati, jer će uočiti drastične razlike u ceni u odnosu na robu sličnog kvaliteta u drugim marketima ovog tipa, pa i odnosu na neke cene istih proizvodan na susednom buvljaku.

U nastavku tekst sa www.subotica.rs

***

Маркет руског трговинског ланца „Светофор” данас је отворен и у нашем граду. Продајни објекат су симболичним пресецањем врпце пустили у рад директор маркета у Суботици Иљдар Ахјаров и члан Градског већа задужен за област привреде Срђан Самарџић. И у овом дисконту, који се налази у Хиподромској улици 2ц, потрошачима је, као и у јуче отвореном руском трговинском ланцу „Светофор“ у Крушевцу, припремљен асортиман од око 400 производа робе широке потрошње, углавном домаћих добављача, а ускоро ће, како је најављено, стићи још нових артикала из Русије и Белорусије.

 Уз изражавање задовољства што данас присуствује овом догађају, Срђан Самарџић је у име суботичке локалне самоуправе, градоначелника Стевана Бакића и своје име честитао компанији „Светофор“ отварање свог првог великог продајног објекта у Суботици, који је и један од првих које овај познати руски трговински ланац отвара у Србији.

Суботица може да се похвали са великим избором квалитетних простора за породичну куповину, а сигурни смо да ће и данас отворени 'Светофор' унети нову динамику и здраву конкуренцију у област трговине у нашем граду. Поносни смо што представљамо локалну самоуправу која својим активностима креира стимулативан привредни амбијент и повољну инвестициону климу за привлачење страних инвестиција и пословање велики светских компанија у нашем граду“, нагласио је Срђан Самарџић.

Иљдар Ахјаров је подсетио да се у Суботици данас отвара први, а у Србији други маркет руског дисконтног ланца „Светофор“, и нагласио да ће се у Суботици у наредном периоду отворити још два продајна објекта компаније „Светофор“.

У нашем продајном објекту у Суботици, површине око 1.200 квадратних метара, запослено је десет радника и тренутно на палетама имамо око 400 артикала. То је, због ове ситуације са вирусом корона, само мали део наше понуде, чекамо да нам стигне роба из Русије и Белорусије. Наш план је да у Суботици отворимо још два дисконта, а готово је извесно да ћемо у нашим маркетима које ћемо у наредном периоду отворити у Србији имати више робе и отворених радних места“, поручио је Ахјаров.

Autor teksta: 
Custom Search