Kik bokseri na kampu u Kanjiži

Sub, 14.08.2021 - 10:24 -- darko.kovacevic

Članovi Kik Boks Kluba "Top Fighter", trener Alen Heralić, kadet Daniel Bali, juniori Kristian Abraham, Milan Bogavac, Nikola Kolar i senior Đorđe Golić iz Subotice učestvovali su na 7. Kik boks kampu perspektivnih sportista u Kanjiži, koji se održao od 09. do 12.08. 2021. godine.

Organizator kampa je bio Klub borilačkih sportova "Gozo Šioda", iz Kanjiže, a trenažne  aktivnosti u kampu su vodili treneri Kik boks saveza Vojvodine,  na čelu sa predsednikom Žarkom Radovićem i predsednikom Kik boks saveza Srbije Miodragom Jotićem.

Na kampu je učestvovalo 100 mladih kik boksera iz 12 kik boks klubova sa teritorije Vojvodine. Uz poštovanje svih epidemijskih mera, u lepom ambijentu pored reke tise na otvorenom, mladi kik bokseri su se družili i trenirali.

"KBK Top Fighter drugi put učestvuje na kik boks kampu. Sportisti su imali dva treninga dnevno i ovo je bila odlična prilika da  sportisti krenu sa pripremama za jesenju takmičarsku sezonu posle letnje pauze. A treneri da razmene svoja iskustva, a mlađi steknu nova. Takođe generalni sekretar KBSS Petar Petrović upoznao je na predavanju trenere i sportiste sa novim sudijskim pravilima u kik boksu. Gost kampa je bila i direktorka Antidoping agencije Srbije dr. Milica Vukašinović Vesić koja je mladim sportistima održala predavanje i upoznala ih sa štetnostima dopinga u sportu. Pored trenažnih aktivnosti, učesnici kampa su posećivali bazen, a bila je organizovana i vožnja brodom na reci tisi. I naravnio pohvalio bih gospodina Mihalj Halasa na besprekornoj organizaciji kampa."  istakao je trener Alen Heralić

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search