Radionice kreativnog preduzetništva

Uto, 25.01.2022 - 10:22 -- darko.kovacevic

Svaki pojedinac može biti važan činilac u procesu pokretanja društvenih promena. 

Dvodnevna radionica kreativnog preduzetništva namenjena je onima koji imaju iskustva u kulturno-umetničkom radu, organizaciji, pokretanju inicijativa ali i onima koji bi želeli da o tome nešto više saznaju. Radionice će se održati u petak 28. januara od 17 do 19 časova i u subotu, 29. januara od 10 do 14 časova u prostorijama Centra za savremenu kulturu i umetnost, Subotica (Bose Milićević 1. preko puta Železničke stanice).

Radionice vodi Dina Rakin iz Beograda, direktorka Koalicije za razvoj solidarne ekonomije koja će tokom dvodnevnog rada učesnicima približiti principe socijalnog preduzetništva, predstaviti primere dobrih praksi ali i moderirati proces povezivanja  pojedinaca koji su zainteresovani za implementaciju kulturnih projekata i izgradnju boljih kulturnih prilika u Subotici.

*

Za sva dodatna pitanja pišite nam na adresu [email protected]. Učešće je besplatno.

*

Radionice se realizuju u okviru projekta UG “Klara i Rosa” i Centar za savremenu kulturu i umetnost u okviru programa „Centar za savremenu kulturu i umetnost kao pokretač društvene promene“. Projekat je podržan od strane Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Fondacije Jelena Šantić, Grupe 484 i Evropske unije.

#EUzaTEBE

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search