Rotary Klub Subotica - Plodovi Humanosti 2022

Pon, 05.09.2022 - 10:56 -- darko.kovacevic

Saopštenje: Rotary Klub Subotica - Plodovi Humanosti 2022

Kao i prethodnih godina “Rotary klub” Subotica organizuje akciju pod nazivom “Plodovi humanosti” koja će se održati u okviru manifestacije “Berbanski dani”, na obali jezera Palić.

I ove godine Subotički Rotarijanci će na više punktova služiti hranu i piće posetiocima manifestacije, a kompletan prihod biće namenjen za stipendije za najuspešnije i najugorženije srednjoškolce i studente iz Subotice.

Pozivamo Vas da se uključite u tradicionalnu 24. Humanitarnu akciju Rotary kluba Subotica i budete sa nama 10. septembra (subota) na Paliću od 10 do 18h kod Ženskog štranda.

Bonovi će moći da se kupe na licu mesta po ceni od 600 din za hranu i piće.

****** Sav prihod od akcije biće usmeren za stipendije uspešnim i nadarenim školarcima i studentima ugroženog materijalnog statusa. *****

............................................................................

Közlemény: Rotary Klub Szabadka - A Jótékonyság Gyümölcsei 2022

Az előző évekhez hasonlóan a szabadkai Rotary klub idén is megrendezi a JÓTÉKONYSÁG GYÜMÖLCSEI nevű humanitárius akciót, a palicsi "Szüreti Napok" rendezvény keretében a Palicsi -tó partján.

A szabadkai Rotaristák idén is több ponton szolgálnak fel ételeket és italokat a rendezvény látogatóinak, a teljes bevételt pedig a legsikeresebb és a legjobban rászoruló szabadkai középiskolások és egyetemisták ösztöndíjaira fordítják.

Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a szabadkai Rotary klub hagyományos, 24. humanitárius akciójához, és legyen velünk szeptember 10 -én (szombaton) Palicson 10–18 óráig a Női Strandon.

A helyszínen 600 dináros áron vásárolható utalvány mely egy-egy adag ételt és italt tartalmaz.

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search