Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Cheikhou Dieng

Ljubiša Dunđerski, sportski direktor Sparetak Ždrepčeve krvi prtedstavio je najnovije pojačanje u klubu, senegalca Cheikhou Dienga koji je na pozajmicu došao iz turske ekipe Bašakšehira, trenutno drugoplasirane na tabeli.

- Spartak je postao poznat i u Evropi što govori o dolasku ovakvog igrača iz Bešakšehira. Ovo pokazuje da je Spartak na pravom putu da se prepoznaju njegove igre i ofanzivna taktika. Dieng je došao kao veliko pojačanje i nadamo se da će ispuniti sve što je stručni štab i mislio da može da doprinese. Njegovim dolaskom sigurno će naprediovati i ostali igrači u ekipi. Igra na poziciji levog bočnog napadača a može da igra i na desnoj strani. - rekao je Ljubiša Dunđerski

Cheikhou Dieng rodom iz Senagela a dolazi iz...

detaljnije
Pet, 23.02.2018 - 22:36

Redove fudbalskog kluba Spartak pojačao je senegalac Cheikhou Dieng (1993.) koji je na pozajmicu do kraja sezone došao iz istambulskog Bašakšehira, drugoplasirane ekipe Turskog prvenstva.

Fudbaler iz Senegala igra na poziciji levog krila. Dieng je u Evropu došao 2012 godine u norveški Sandefjhord gde je proveo četiri sezone. Nakon toga prelazi u Austriju u ekipu ST Polten. Nakon pola sezone provedene u Austriji, Deing karijeru nastavlja u Turskoj u ekipi Bašakšehir. Proteklih pola godine bio je na pozajmici u turskom Ankaraguču i za njih odigrao devet zvaničnih utakmicu  a sada stigao u subotički Spartak.

Nastupao je i za reprezentaciju Senegala U23 na Afričkom Kupu 2015 godine kada je reprezentacija Senegala zaustavljena u polufinalu od Nigerije sa 1:0.

Ned, 18.02.2018 - 10:26
Subscribe to Cheikhou Dieng