Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Nataša Aleksić

На састанку Мреже за превенцију и борбу против трговине људима града Суботице, првом у овој години, обновљен је рад ове локалне мреже формиране 2013. године кроз Меморандум о сарадњи релевантних актера који се у нашем граду дуги низ година баве том проблематиком. Састанак је подржало и Удружење грађана „Атина“, из Београда, које је позвало град Суботицу и Мрежу да буду део пројекта „Од опасности до сигурности: Унапређивање заштите жртава трговине људима у Србији“, који спроводе заједно са Међународним комитетом спаса, уз подршку Канцеларије америчког Стејт департмента за борбу против трговине људима.

Члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и здравства Илија Ђукановић je, обраћајући се медијима, изјавио да је почетком августа...

detaljnije
Čet, 19.04.2018 - 17:45

Sajam obrazovanja srednjih škola održava se u sali Tehničke škole Iva Sarić. Dođite videti šta nude srednje škole ali i fakulteti za buduće obrazovanje.

Sre, 18.04.2018 - 09:55

U okviru kampanje pod nazivom „Pravilno je sigurno”, namijenjene učenicima od I. do IV. razreda osnovne škole, edukativni tim „Infrastrukture željeznice Srbije“ je danas, održao predavanje u Osnovnoj školi „Szécsényi István“.
Cilj multimedijalne prezentacije je bio upoznati djecu putem interaktivne komunikacije s temeljnim pravilima sigurnog i pravilnog ponašanja u blizini pruge i na cestovnim prijelazima.
Prezentaciji će prisustvovala Nataša Aleksić, članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja.

Izjave za medije u prilogu

Sre, 11.04.2018 - 11:30

Danas je Gerontološki centar posetio prof. dr Vladimir Marinković, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije.

Cilj današnje posete po rečima direktora subotičkog gerontološkog dr Nenada Ivaniševića je zajednički nastup i pomoć pri apliciranju na evropske konkurse. On je podsetio da se realizuje projekat prekogranične saradnje sa Hrvatskom, ali je cilj da se nastavi sa realizacijom i u budućnosti.

Prof. dr Marinković je najavio nastavak socijalno odgovornog delovanje države i pohvalio menadžment ove subotičke Ustanove. On je obećao da će pomoći u kontaktima sa stranim donatorima i stranim ambasadama koje su voljne da pomognu rad Gerontološkog centra.

Ivanišević je za kraj izjavio da je socijalna...

detaljnije
Pon, 26.03.2018 - 18:06

Budući programeri, dođite i postanite ono što želite. Do 14.00 možete se na licu mesta informisati o svemu.

Sub, 24.03.2018 - 10:15

U Plavoj dvorani Gradske kuće, održan je sastanak na kome su predstavnici Fondacije „Ana i Vlade Divac“ potpisali ugovore s predstavnicima pet organizacija civilnog društva iz Subotice čiji su projekti odabrani na natječaju „Možemo i mi“ koji Fondacija „Ana i Vlade Divac“ provodi u okviru projekta „Potpora stanovništvu u zajednicama pogođenim izbjegličkom krizom u Srbiji“ uz potporu Fondacije za otvoreno društvo (Open Society Foundations).

Sastanku je prisustvovala članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja, Nataša Aleksić.

Izjave za medije u prilogu.

*

Dopuna izveštaja u nastavku

 

...

detaljnije
Uto, 20.03.2018 - 13:17

U Zelenoj dvorani Gradske kuće, član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne skrbi i zdravstva, Ilija Đukanović, sastali se s projektnom službenicom Ureda Vijeća Europe u Beogradu, Verom Kurtić, i predstavnicima Koordinacijskoga tijela za praćenje realizacije Strategije za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Republici Srbiji, dr. Nenadom Ivaniševićem i Danijelom Lakatoš. Sastanak je upriličen povodom programa „ROMACTED“ („Promicanje dobrog upravljanja i osnaživanja romske zajednice na lokalnoj razini“) koji zajedno provode Europska unija i Vijeće Europe, a koji će se, uključujući i Suboticu, realizirati u ukupno deset gradova i općina u Srbiji. izjave za medije u prilogu

Čet, 15.03.2018 - 12:05

Osnovna škola "Miroslav Antić" na Paliću svečanim programom obeležila je dan škole.

Svečana proslava obeležena je u auli škole u prisustvu zamenice gradonačelnika Timee Horvat, člana gradskog veća zaduženog za obrazovanje Nataše Aleksić i drugih mnogobrojnih gostiju. Program su izveli đaci osnovne škole i to na dva jezika, srpskom i mađarskom. 

Sre, 14.03.2018 - 21:35

Članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja Nataša Aleksić, uručiila je u ime organizatora i sudionika „Sajma knjiga“ i subotičke lokalne samouprave donaciju u knjigama predstavniku Doma za djecu ometenu u razvoju „Kolijevka“ Subotica.
U prilogu izjave za medije...
A, da, uz put možete i da prodate vi svoje knjige pošto se i otkupljuju knjie, sve osim školslih - udžbenika..

Kontakt broj 060 155 20 72

Sre, 07.03.2018 - 12:20

Svečanom priredbom, kojoj su prisustvovali gradonačelnik Subotice Bogdan Laban sa saradnicima, direktori osnovnih i srednjih škola i predstavnici Školske uprave Sombor, u Osnovnoj školi „Sonja Marinković“ obeležen je završetak radova na adaptaciji školske zgrade. Sredstva za preuređenje kompletnog objekta, u visini od 48 miliona dinara, obezbedila je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije.

Direktor OŠ „Sonja Marinković“ Pajica Bašić rekao je, tim povodom, da je, po završenoj javnoj nabavci i odabiru izvođača radova, u junu 2017. godine počela rekonstrukcija školskog objekta koja je obuhvatila: kompletnu zamenu prozora; izolaciju školskog objekta; sređivanje fasada; potpunu zamenu oluka; zamenu podova; kompletnu...

detaljnije
Čet, 08.02.2018 - 20:36
Subscribe to Nataša Aleksić