Nemanja Jungić

Muški odbojkaški klub Spartak je tradicionalno na poslednjoj utakmici u kalendarskoj godini organizovao sakupljanje priloga za štićenike "Kolevke"

Gosti su pre početka utakmice Spartaka i Crvene Zvezde dali svoje priloge, ko je i koliko mogao. Uz doprinos Kluba prikupljena je značajna donacija koja je u četvrtak, 28. decembra uručena štićenicima „Kolevke“. Delegacija kluba predvođena predsednikom Duškom Guslovom i kapitenom Nemanjom Jungićem posetili su Kolevku gde ih primio Stojan Soković, direktor Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“. Uz radost zbog posete dragih gostiju, naravno i zbog paketića, decu su oduševili sportisti. 

Pet, 29.12.2023 - 22:29

Utakmice Spartaka i Vojvodine uvek predstavljaju pravi odbojkaši praznik u Subotici, pogotovo nakon prošlosezonskog finala plej-ofa. Naredni meč ove dve ekipe biće odigran u petak, 11. novembra, na malom terenu Hale sportova u Subotici, sa početkom od 19 sati.

Da će i u petak biti tako, najavljuju iz tabora Golubova. – Još uvek se nisu slegli utisci iz Kup okršaja, gde smo poraženi sa 0:3, ali gde je svaki set bio na razliku. Po tome može da se zaključi da će i meč na našem terenu biti interesantan. I u ovom meču je Vojvodina blagi favorit, ali Spartak nikada ne izlazi sa „belom zastavom“. Borićemo se, pokazaćemo svu svoju snagu, tražimo dobar rezultat – kaže Ivica Jevtić, trener Subotičana.

U odnosu na prošlu sezone promena ima u obe ekipe. –...

detaljnije
Čet, 10.11.2022 - 18:11
Custom Search
Subscribe to Nemanja Jungić