Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Petar Balažević

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je danas, ustanove socijalne zaštite u Subotici: Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ i Gerontološki centar Subotica, gde se upoznao sa radom ovih ustanova, uslovima u kojima borave korisnici usluga, kao i sa zaposlenima.

Na putu do Gerontolođkog centra ministar je bio primoran da sačeka kolonu biciklista na tradicionalnoj vožnji Kiškunhalaš - Subotica, koji su upravo u trenutnku njegovog pristizanja prolazili u pratnji saobraćajne policije.

Ministar Đorđević je takođe razgovarao i sa korisnicima Gerontološkog centra o njihovim potrebama, a detaljno se interesovao o protivpožarnim planovima ovom objektu koje mu je objasnio Petar balažević, direktor centra.

Takođe na pitanje o...

detaljnije
Sub, 26.08.2017 - 15:29

Održana jedodnevna izložba radova Gerontološkog centra u vestibilu Gradske kuće koja je oduševila posetioce.

Čet, 27.07.2017 - 09:47

U galeriji Otvorenog univerziteta u Subotici otvorena je izložba sportskh fotgrafija Jovana Mirčeskog, člana UNS-a. Izložba nosi naziv „Trijumf Novaka Djokovića na Rolan Garosu 2016“.  i sastoji se od   30 fotografija  formata 100x70cm  i tri  formata 350x120cm.

Izložbu je otovrio Srdjan Djoković, otac Novaka Đokovića, koji je na otvaranju govorio o Novakovom uspehu na Rolan Garosu, kao i sadašnjoj situaciji. Na otvaranju je govio i Nikola Špear nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije  i Milan Jerinkić predsednik skupštne Teniskog saveza Srbije.  Jovan MIrceski je  10 godina  čekao  da  Novak Djoković pobedi u Parizu na teniskim terenima u Bulonjskoj šumi njemu najdražem gren slemu  turniru na ATP turu. To se dogodilo prošle...

detaljnije
Čet, 16.03.2017 - 14:47
Samo vas gledam

Večeras je u prostorijama Pokreta socijalista održan koktel povodom 8.marta. Prisutnima su se obratili Predrag Bobić i Đenđi Šeleši.

Sre, 08.03.2017 - 20:58

U prilogu zvučni zapis govornika...

Čet, 09.02.2017 - 20:56

U organizaciji HKC "Bunjevačko kolo"  u sali Tehničke škole "Ivan Sarić" održano je Veliko prelo.

U prilozima izjave za medije i gradonačelnika Bogdana Labana i Slavena Bačića, predsednika Nacionalog saveta hrvatske nacionalne manjine.

Drugi deo Velikog prela pogledajte ovde.

 

Ned, 05.02.2017 - 08:54

U Vili Majur, u petak 27.januara, održan je drugi svetosavski bal u okviru organizacije MZ Kelebija.

U programu su nastupili: etno grupa Korani,  Veljko Burić, predsednik saveta MZ Kelebija, Branislav Racić koji je govorio o istorijatu svetosavskog bala, otac Dragan Stokin je presekao svetosavski kolač i održao besedu i na kraju je prisutnima obratio novi kum Miroslav Matić.

 

Sub, 28.01.2017 - 17:33

Povodom Dana Gerontološkog centra Subotica, kao i 45. godišnjice postojanja službe „Nega i pomoć u kući“, u  prostorijama Gerontološkog kluba „Centar II“ održan je prijem za goste.

Goste je pozdravio Petar Balažević, direktor centra.

Među prisutnima koji su se obratili bili su dr Nenad Ivanišević - državni sekretar, a do pre dve godine tačno, direktor ove ustanove, Milimir Vujadinović (kao predstavnik gradonačelnika), odnosno bivši član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva i novi čovek na toj poziciji, Ilija Đukanović, kome je ovo bilo prvo pojavljivanje posle izbora na mesto člana veća.

U video prilozima više o tome.

 

 

Pet, 01.07.2016 - 18:31

Poslanik parlamenta nemačke savezne pokrajine Bavarske i predsednik upravnog odbora ASB Bavarska, g. Hans-Ulrich Pfaffmann sa delegacijom nemačke organizacije Arbeiter-Samariter- Bund (ASB) posetili su Suboticu  gde su danas u domu za decu ometenu u razvoju “Kolevka” uručili specijalizovano vozilo za prevoz korisnika ovoga centra koji je donacija ove organizacije.

Ključeve je primio direktor ustanove Nenad Kozomara.

Pored kombija, partnerska organizacija iz Srbije IDC, mališanima u ovom centru su podelili i poklon paketiće.

Pet, 03.06.2016 - 11:31

Par minuta posle ponoći, 25.04. Bogdan Laban, lider GO SNSa proglasio pobedu za Skupštinu grada sa preliminarnim rezultatima od 36 % dobijenih glasova. SVM ima oko 16% i Pokret za građansku Suboticu 13% a DS oko 10.

Karolj Kovač, predsednik izborne komisije, daje rezime dešavanja tokom izbora u Subotici.

Ostali prilozi u posebnim izveštajima.

 

***

U našem gradu glasanje se obavlja na 105 glasačkih mesta, a pravo glasa ima 130.788 građana. Tokom dana u toku je OnLine izveštavanje Izbornog dana.

Tokom večeri posle 20.00 sati a verovatno do ponoći, takođe interaktivno OnLine, se očekuju prilozi komentara - press konferencija, rezultata izbornih štabova stranaka

Dosadašnje fotografije (17.50) su...

detaljnije
Ned, 24.04.2016 - 19:05
Subscribe to Petar Balažević