Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Tomislav Vojnić - Kiro

Tomislav Vojnić - Kiro i Zvonko Bogdan
Uto, 06.02.2018 - 18:29

U prilogu zvučni zapis govornika...

Čet, 09.02.2017 - 20:56

Pa ovo izgleda kao da si u Nici (Francuska)!

I onda se setih Godoa.

Pet, 05.08.2016 - 14:57

U prostorijama restorana "Dukat" održana je tribina na kojoj je razmatrano moguće formiranje nove stranke u okviru hrvatske nacionalne zajednice.

Tribinu je otvorio Marinko Prćić ispred HKC "Bunjevačko kolo", pozdravivši goste rekavši da je ovo prilika da se nastavi polemika - diskusija u zajednici, kojim putem da se nastavi i predstavio dr Tomislav a Stantića kao glavnog "krivca" za ovo okupljanje. SMS kampanju za dolazak na tribinu je uradio msgr. dr Andriju Anišić ispred udruge "Dužijanca" koji je takođe bio govornik na skupu.

Pored konzula Hrvoja Ambreuša, prisutan je bio i Tomislav Vojnić kojem se Marinko Prćić zahvalio na podršci koju on pruža HKC "Bunjevačko kolo".

Na ovu temu su pored vodećih govornika svoje mišljenje su još dali: Stanko Krstin, Ivan...

detaljnije
Sub, 21.11.2015 - 17:17
Sub, 01.02.2014 - 23:55

PORODIČNO ŠTIVO I VODIČ ZA GOSTE

 "Oduvek me je fascinirala lepota subotičkih restorana i ova knjiga deo je mene, kako iz prošlih vremena tako i danas", rekao je sinoć Miroslav Božin na predstavljanju svoje knjige "Gastronomski vodič Subotice" u velikoj većnici Gradske kuće.

Urednik "Gastronomskog vodiča Subotice", donedavni direktor JP-a "Palić -- Ludoš" Dragutin Miljković istakao je kako je reč o jedinstenoj knjizi, koja "na opipljiv način" gostima Subotice na jednom mestu nudi gde, šta i kako najbolje jesti i piti.

"Ova knjiga je ujedno i kućno štivo za celu porodicu, ali će posebno korisna biti za goste Subotice da dobiju najbolje", rekao je Dragutin Miljković.

Dugogodišnji Božinov kolega i prijatelj, novinar Radio...

detaljnije
Sre, 21.04.2010 - 19:00

Detalji sa emitovanja  jedne od najstarijih emisije radio Beograda - Vreme sporta i razonode, koja je bila emitovana iz prostorija Otvorenog univerziteta. Detalj koji ovo čini izuzetnim je to što je ovo bilo poslednje javljanje doajena radio novinarstva g. Špičeka na talasima radio Bg-a. Od  prvog februara on se može ponovo čuti na radio Indexu.

 

Sub, 20.01.2007 - 17:00

U Gradskoj biblioteci je promovisana knjiga Branislava Filipovića -- "Budućnost religije: Kratki pregled socioloških teorija".
O knjizi su, osim autora, govorili Darko Kovačeviæ, književni kritičar, Dragan Krstić, profesor filozofije, dok je muzičku tačku izveo Robert Tili.
Izdavanje knjige pomogli su SO Subotice, Gradska biblioteka, Otvoreni univerzitet, Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture Subotica, JP Palić Ludoš, Papir komerc, CEIR - centar za empirijsko istraživanje religije Novi Sad.

Pet, 07.10.2005 - 19:40

Svečana skupština povodom 50 godina Otvorenog univerziteta u Subotici.

Sub, 20.09.2003 - 00:00
Subscribe to Tomislav Vojnić - Kiro