Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Toni Bedalov

U prilogu izjave za medije predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora.

Čet, 28.12.2017 - 23:48

Od novembra meseca, četiri studenta sa Palića će dobijati narednih osam meseci stipendiju od 6.000.oo din. što im je obezbedio RC Palić.

Sredstva su obezbeđena tokom akcije kluba za vreme Urbanovih dana. Od strane kluba ugovore je potpisao Toni Bedalov, aktuelni predsednik palićkog Rotari kluba.

Stipendisti su Abadžić Martina, Tomislav Dobriči, Andrea Verebeš i Tamaš Sakač. Oni su praktično obnovili svoje stipendije od prošle godine jer su ispunili uslov, upisavši na vreme godinu studija.

Sub, 28.10.2017 - 10:58

 "Cilj svetske organizacije rotarijanaca je da ove godine svaki njen član posadi bar po jedno drvo", izjavio njen predsednik Ian Rizli prilikom posete Paliću, gde je imao priliku da se uveri da je u "biseru panonske ravnice" taj cilj već sproveden u delo.

Obilaskom aleje drveća koje su zasadili članovi Rotari kluba sa Palića, predsednik svetske organizacije "Rotari Internacional" Ian Rizli otpočeo je posetu Srbiji čiji je cilj da podstakne zaštitu prirode.

- Glavni cilj Rotari Internacionala u ovoj godini, u kojoj sam ja njen predsednik, je da podstaknemo razmišljanje i brigu o zaštiti životne sredine, pa smo planirali da svaki naš član za to vreme posadi bar po jedno drvo - rekao je Rizli.

U Srbiji postoje 64 rotari kluba sa 1.200 članova...

detaljnije
Uto, 04.07.2017 - 16:41

U Gradskoj kući zaključen je Ugovor o otuđenju građevinskog zemljišta površine 1,8 hektara, u Privrednoj zoni „Mali Bajmok”, između Grada Subotice, koga zastupa gradonačelnik Bogdan Laban i firme „4 Cam“, ogranak Novi Sad, čiji je zakonski zastupnik Aldo Alesio Kaminada, vlasnik kompanije „Kaminada“, iz Italije. Ugovor je potpisan na osnovu Rešenja gradonačelnika o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Subotice, po sprovedenom postupku javnog nadmetanja (licitacije). Ugovorena kupoprodajna cena za zemljište iznosi 23.347.869 dinara.

Gradonačelnik Bogdan Laban je, tim povodom, izjavio da će investitor iz Italije u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“ izgraditi proizvodnu halu i nakon realizacije kompletne investicije ukupno...

detaljnije
Sre, 08.03.2017 - 17:45

Svi premijeri prolaze Tony opstaje.

Tonyman prozvan od strane premijera Aleksandra Vučića pri današnjoj poseti fabrici Continental.

Uto, 07.03.2017 - 14:22

U prilogu zvučni zapis govornika...

Čet, 09.02.2017 - 20:56

U restoranu "Spartak" u dobrom raspoloženju gotovo svih prisutnih održano je bunjevačko prelo.

U prilozima više o ovome.

***

Dopuna od  Nikola Stantića

Poruke Bunjevcima uputio je priko svog izaslanika Nedeljka Tenjovića i pridsidnik Republike Srbije Tomislav Nikolić. Tenjović je, izmed ostalog, kazo:

– Prenosim vam želje predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića da svoj praznik provedete u radosnoj atmosferi i prenosim vam njegove iskrene pozdrave u znak sećanja 1879....

detaljnije
Čet, 02.02.2017 - 23:29

17.09.2016. u 19:00 na sceni "Jadrana"  održana je predstava "Čehov je Tolstoju rekao zbogom"

Pon, 19.09.2016 - 09:18

Stalna koordinatorka UN u Srbiji, Irena Vojačkova-Sollorano, ambasador Austrije Johannes Eigner i ambasador SAD Kajl Rendolf Skat, u pratnji ministra Aleksandra Vulina sa pomoćnicima obišli su Prihvatni centar u Subotici, da bi se na licu mesta uverili u problematiku izbegličke krize koja polako uzima maha pošto je granica prema EU "zatvorena", odnosno samo po 2 x 15 migranata na dan može da preda papire na prelazima za Mađarsku.

Na pitanje ambasadora Kajl Rendolf Skata da se papirologija za izbeglice radi u prihvatnom centru i na taj način smanji pritisak na granici, ministar Vulin je odmah rekao da još nema dogovora sa Mađarima oko ovog problema.

U prilogu izjave za medije i dva detalja sa obilaska.

Profesorka muzike, Salem, (Syria, Allepo) požallila se...

detaljnije
Čet, 28.07.2016 - 20:21
Subscribe to Toni Bedalov