Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Vlada Novikov

Detalji sa izložbe Roth Miksa, u organizaciji mađarskog konzukata, koja je otvorena u Gradskom muzeju po svečanom otvaranju subotičke sinagoge.

Čet, 29.03.2018 - 17:02
Pon, 19.02.2018 - 16:40

Antikvarnica Francuz u hotelu Galeria je istovremeno i zalagaonica.

Možete naći razni lijepih stvari u jednom veoma prjatnom prostoru.

Pon, 19.02.2018 - 13:22

Svečano otvaranje sinagoge predviđeno je u narednom periodu.

Pet, 26.01.2018 - 00:00

Prva u zamišljenoj seriji žurki tokom godine kojim se planira obeležavanje nastanka legendarne subotičke diskoteke Largo. Parti se dešava-o u velikoj sali Bunjevačkog kola a DJ je Vlada Novikov. Detalji u prvom prilogu snimljeni oko 21.15. U vreme kada su gosti tek počeli pristizati.

Pon, 01.01.2018 - 21:51

Vladimir Novikov, DJ danas je u Medija centru najavio seriju partija na kojima će se tokom godine obeležiti pedeset godina od nastanka Legendarne diskoteke na ovim prostorima, podrazumevajući i prostore exYU - SFRJ.

Prvo druženje će se održati 1.januara od 20.30 u prostorijama HKC Bunjevačko kolo u velikoj sali.

U prilogu je video zapis press konferencije koja u stvari predstavlja odgovor na pitanje:

Šta ste oduvek hteli da znate o Diskoteci Largo?!

Pet, 29.12.2017 - 13:54

Peti po redu Zimski festival tradicija ili jednostavnije festival čvaraka!održan na Paliću, na parkingu kod Male gostione.
Organizatori su bili Regionalna udruga  građana „Ludaspuszta“, Elit Palića” i SZTR „Noge“.

Prilikom dodele nagrada vladalo je euforično raspoloženje, toliko da ni TV kamere nisu bile zanimljive, samo mobilni telefoni prijatelja koji su slikali nagrađene.

Pobednik je bila ekipa iz MZ Hajdukovo.

Zanimljivost je bio i Atila, kao voštana figura Roža Šandora, muzeja istorije negde na granici sa Mađarskom.

Sub, 02.12.2017 - 16:09

Večeras je u okviru 5. međunarodnog festivala filma horora i fantazije "Hrizantema" u holu Art bioskopa Lifka otvorena izložba digitalnih fotografija Nikole Tumbasa - Town by Night

Na izložbi su predstavljene fotografije koje predstavljaju Suboticu noću izrađene kroz digitalne filtere koje su fotografijama dale dodatni efekat. 

- Pre otprilike dva meseca, direktorica Gordana Guberinić, je predložila da napravim izložbu za Hrizantema festival na temu Grad noću. Pristao sam jer grad noću, ustvari predstavlja našu sekciju TBN na sajtu subotica.info od koje je svojevremeno i nastao sajt. Pretražio sam detalje koji bi dobro ilustrovali naš grad noću i uz razgovor sa Darkom...

detaljnije
Čet, 26.10.2017 - 22:26

Neregistrovani migranti u tršćaku iza prečistača pod šatorima dočekali Novu godinu.

Grupa od tridesetak migranata iz Pakistana nalazi se na obali između dve sekcije ispusta prečišćene vode iza gradskog prečistača čekajući priliku da se pokuša nekako, i sa nekim, prebaci u Mađarsku.

U zadnje vreme opet u gradu (ne)vidimo migrante koji su došli do Subotice u nadi da ilegalno pređu granicu EU. Sada to više nije tako lako jer pri tom pokušaju bivaju zaustavljeni na istoj od strane čuvara mađarske granice i vraćeni nazad, uglavnom, kako se čulo u razgovoru, u "rasturenom stanju". 

A biti migrant, ni ovde u Srbiji, više nije popularno, i oni u ususretu sa drugom sredinom i običajima nailaze na...

detaljnije
Ned, 01.01.2017 - 19:21

Otprilike jednom godišnje održi se disko žurka u gradu sa numerama iz osamdesetih godina. Ovog puta se to održalo povodom 45 godina HKC Bunjevačko kolo.

U restoranu Dukat, u odabiru hitova koju su puštali Vlada Novikov i Robert Santo, uživao je u plesu niz generacija iz subotičkih diskoteka: Larga, Bunjevačko Kolo i Centar ( procena proseka godina je oko 52, izvor -  Kunkin )

Zapaženo je bilo prisustvo i članova Šandorske Akademije Nauke i Kulture - ŠANK.

U prillogu niz video zapisa koji definišu rapoloženje od 22.30. do 02.00.

Ned, 17.01.2016 - 15:21
Subscribe to Vlada Novikov