Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Boris Bukvić

U prilogu zvučni zapis govornika...

Čet, 09.02.2017 - 20:56

VIDOVDANSKI TURNIR U MALOM FUDBALU I OSTALE MANIFESTACIJE

U sklopu proslave seoske slave" SVETE TROJICE " u Novom Žedniku već godinama se odvijaju razne kulturne,sportske i zabavne manifestacije.
Proslava seoske slave danas obuhvata i proslavu "DANA ŽEDNIČANA" tako da svi stanovnici Novog Žednika te dane zaista i osećaju kao svoju proslavu.
Nosilac organizacije je predsedništvo mesne zajednice Novi Žednik uz saradju i pomoć crkvenog odbora naše crkve kao i predsedištvo fk"PREPOROD".
Posebno ove godine želimo da istaknemo podršku koju su nam pružili mladi ljudi iz našeg sela. Svojom angažovanošću i finansijskim donacijama učinili su ovogodišnju proslavu zaista veličanstvenom i nezaboravnom.
-Proslava je počela u petak 17.6.2016 otvaranjem Turnira u Malom...

detaljnije
Pon, 04.07.2016 - 08:43

Akcija saobraćajne policije da se mladima približe informacije u slučaju saobraćajnih udesa i sličnog. Više o tome od Pertet Rubena višeg policijskog narednika u prilogu.

Prikaz inteziteta udara pri brzini od samo 12 km/h pokazuje da decu ne treba držati u krilu tokom vožnje!

Sub, 28.05.2016 - 18:13

Danas je Suboticu posetio Karavan kandidata za narodne poslanike u Skupštini Republike Srbije na listi „Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka (NOVA, DSHV, ZZS)“.

U prilogu izjava za medije dr Bojana Pajtića, predsednika Demokratske stranke.

Pet, 18.03.2016 - 17:47

Teme današnje press konferencije u GO DSa su bile: izveštaj o susretima sa građanima i njihovim primedba na gradsku vlast. Ksenija Marton, potpredsedik GO DSa je navela neke od istih:

- Penzioneri se žale na ukidanje besplatnih karata za gradski saobraćaj.

- Prozivka ponovo postala spavaona

- Zašto nije sprečen odlazak Coca Cole iz grad?

-Da Subotica prestaje da bude građanska- gašenje Radio Subotice.

Slavko Parać, predsednik GO, najavio je miting DSa u Beogradu i obrazložio razloge za isti.

U nastavku je tekst koji je Parać pročitao.

***

Miting Demokratske stranke

Zašto miting?

Nakon bizarne ideje o zakazanom, pa otkazanom mitingu samopodrške u Novom Sadu, Vladi sa sedištem u Beogradu, Demokratska stranka je...

detaljnije
Čet, 16.04.2015 - 10:34

Članovi GO Demokratske stranke i predstavnici GO Nove stranke, i građani simpatizeri lika i dela tragično preminulog premijera položili su danas venac u sećanja na dan kada je izvršen atentat na premijera Srbije.

Čet, 12.03.2015 - 18:44

Na Otvorenom univerzitetu, održana je tribina povodom 25 godina postojanja Demokratske stranke gde je dr Bojan Pajtić, lider stranke, održao govor o aktulenoj situaciji, aktivnostim stranke, vladi u senci i pokušao dati odgovare na nekoliko "neugodnih" pitanja prisutnih, kao i novinara na press konferenciji o Azohemu. Predstavnica UG "Spas", postavila je pitanje o njegovoj, Pajtićevoj, bezbednosti kada se ima vidu da mu je savetnik bivši direktor BIA Saša Vukadinović.

U prilogu zvučni zapisi sa tribine...

A ovde pročitajte...

detaljnije
Uto, 10.03.2015 - 23:44

Simpatizeri Demokratske stranke i njihovi predstavnici GO položili su danas, na godišnjicu atentata, cveće na platou dr Zorana Đinđića, premijera Srbije i lidera Demokratske stranke. 

Sre, 12.03.2014 - 18:55
Subscribe to Boris Bukvić