Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

edukacija

DA LI STE SPREMNI ZA NOVI ZAKON O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA?

Udruženje profesionalnih upravnika „Profesionalni upravnici Srbije“

                                                                        POZIVA

PREDSEDNIKE SKUPŠTINA ZGRADA I SVE ZAINTERESOVANE SA TERITORIJE SUBOTICE

NA IZLOŽBU FOTOGRAFIJA

„LICE MOG DOMA“

I NA TRIBINU

„ZAKON O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA BEZ TAJNI“

 

DATUM ODRŽAVANJA: četvrtak 07. decembar 2017. godine

MESTO  ODRŽAVANJA: Trg Lazara Nešića 1, Nova opština, sala 1 (tribina)

                                                              TEME TRIBINE:

- OTVARANJE IZLOŽBE I POZDRAVNI GOVOR – dr Danijel Kukaras, građ. inženjer, prodekan Građevinskog fakulteta u Subotici i...

detaljnije
Uto, 05.12.2017 - 09:07

Na Velikoj terasi na Paliću održan je međunarodni stručni skup "Škola mladih neurologa", sa oko 250 učesnika, što predavača što polaznika, iz zemlje i regiona.

Više o tome u prilozima, od predavača i jednog od predsednika organizacionog odbora, dr Olivere Tamaš.

Sub, 07.10.2017 - 22:48

Želite naučiti besplatno programirati HTML­-a i CSS-a, pa i kreirati web sajt !?

Možete, besplatno, uz uslov da ste nezaposleni. Pogledajte da iskoristite ovu veoma dobru priliku.

Više o tome opogledati ovde:

https://startit.rs/prvi-besplatan-kurs-pravljenja-sajtova-za-nezaposlene...

 

Pon, 02.10.2017 - 19:32

Lyceum Iuris doo poziva sve zainteresovane poslovne ljude da u društvu poslovnog okruženja, u prijatnom ambijentu kraj Palićkog jezera, unaprede svoje veštine poslovne komunikacije i da u subotu, 30. septembra 2017, dođu na intenzivni kurs poslovnog engleskog jezika (Corporate English Intensive Day). Kurs je namenjen poslovnim ljudima, menadžerima, rukovodiocima, zaposlenima, studentima i svima onima koji žele da preciznije i pravilnije komuniciraju na engleskom jeziku u poslovnom okruženju.
Trening će biti održan na Velikoj terasi (I sprat) sa početkom u 09.30 časova. Svi zainteresovani mogu se prijaviti do 29. septembra na prijava@lyceum.rs ili nas kontaktirati na telefon 024/553-130.
Celodnevni čas će održati...

detaljnije
Sre, 27.09.2017 - 09:59

Udruženje Pavafo uz podršku Ekumenske inicijative žena iz Hrvatske organizuje 40 časovnu edukaciju pod nazivom „Imam pravo da (za)radim!”.

Na edukativni program očekujemo prijavu žena koje su već zakoračile putem preduzatništva ili razmišljaju o pokretanju sopstvenog biznisa.

Datum početka edukacije je sreda, 20. septembar 2017. godine, u 16 časova. Datumi narednih termina se dogovaraju na prvom susretu. Predavanja se održavaju tokom septembra, oktobra i novembra meseca, sredom poslepodne u sali Mesne zajednice Palić (Mesna zajednica „Palić”, 24413 Palić, Splitska aleja 1).

Tematske jedinice predavanja:

  • Obuka samosvesnosti i SWOT analiza, radi otkrivanja sopstvenih snaga/slabosti, i definisanje ličnih ciljeva (preduzetništvo, porodica, deca).
  • ...
detaljnije
Čet, 07.09.2017 - 17:00

Nakon edukovanja velikog broja dece, njihovih roditelja i prosvetnih radnika širom Srbije, Fondacija Tijana Jurić usmerila je svoje edukacije o bezbednoj upotrebi interneta ka posebnoj ciljnoj grupi – socijalnim radnicima.

Tako će u narednom periodu, u sedam gradova u Srbiji - Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Zaječaru i Kruševcu, biti organizovani jednodnevni seminari sa ciljem doprinosa unapređenju sistema socijalne zaštite kroz povećanje kompetencija zaposlenih u službama socijalne zaštite, u oblasti bezbednosti dece i mladih na internetu. Takođe, cilj sprovođenja projekta biće poboljšanje kvaliteta zaštite osetljivih kategorija dece i mladih i njihovog adekvatnog psihofizičkog razvoja putem dodatnog informisanja zaposlenih u ustanovama socijalne...

detaljnije
Pon, 31.07.2017 - 19:11

Újszülöttek Kertjének avatása

 

RÖVID LEÍRÁS: 2016. január 1. - 2017. május 1. között születettek számára hozzuk létre az   Újszülöttek Kertjét  Palicson a játszótér mellett (Ábel park). A kertben, minden család elültet egy virágot, mellé téve a gyermeke nevét jelző táblát.

A program előzetes bejelentkezést igényel.

HELYSZÍN: Palics, játszótér

IDŐPONT: 2017. május 3. 17,00 óra

 

Szoptatni-anyáink tükrében

RÖVID LEÍRÁS: Vajon mennyire befolyásolja egy újdonsült édesanya szoptatással kapcsolatos döntését a saját édesanyja támogatása? Hogyan befolyásol bennünket a családtagok meggyőződése, amikor gyermekünk táplálásáról van szó? Számít-e az, hogy a családban, „tudtak-e " a nők szoptatni? Közös...

detaljnije
Pet, 28.04.2017 - 09:20

Nekoliko detalja sa dešavanja u OŠ "Sečenji Ištvan" povodom manifestacije Kosmo(p)lov i Dana planete Zemlje.

U prilozima FB Live (201 - 2017.04.22.12.55.) govori  a kasnije u tekstu i piše Vesna Weiss direktorica škole:

https://www.facebook.com/OnLineArhivaSubotice/videos/10154543850698061/

***

Projekat: KOSMO(P)LOV – CSILLAGLES : ASTRONOMSKI DAN U OŠ „SEČENJI IŠTVAN”

22. april 2017.

Cilj projekta: Razvijanje radoznalosti i zainteresovanosti učenika za jednu od najstarijih nauka...

detaljnije
Sub, 22.04.2017 - 13:10

U prostorijama Masterplasta, danas je potpisan memorandum o saradnji između kompanije Masterplast YU d.o.o. i Univerziteta EDUCONS.

Sporazum je rezultat želje i potrebe dveju institucija za razvijanjem akademske i projektne saradnje, kroz zajedničke aktivnosti u cilju postizanja strateški obostrano važnih ciljeva od nacionalnog i međunarodnog značaja.

U toku obrazloženja zbog čega se ostvaruje ova saradnja Tivarad Bunford, vlasnik Masterplat YU d.o.o., je podsetio na jednu izreku:

- Onaj koji zna, taj radi, a onaj koji ne zna, taj predaje!

Sa opaskom da u ovom slučaju, Univerziteta Edukons, to ne stoji, jer kadrovi obrazovani u ovoj instituciji po...

detaljnije
Uto, 04.04.2017 - 15:25

Centar za istraživanje i ekologiju DUH RTNJA sa zadovoljstvom predstavlja serijal predavnja doktora Semira Osmanagića, inostranog člana ruske Akademije prirodnih nauka i pronalazača bosanskih piramida čije veliko iskustvo iz piramidologije biti predstavljeno nakon Vrbasa i Subotice 07. aprila, Vršca i Beograda 08. aprila i na Rtnju 09. aprila 2017. godine na posebnom događaju pod nazivom PIRAMIDE BALKANA, koji će biti sadržan istraživačkim usponom na Rtanj i konferencijom o piramidalnim građevinama.

Centar „Duh Rtnja“ koji je osnovan sa ciljem istraživanja specifičnosti piramidalnog reljefa planine Rtnja i njegovih odnosa između energija zemlje i snaga kosmosa, godinama sarađuje sa Fondacijom „ Arheološki park – Bosanska piramida Sunca“ i...

detaljnije
Uto, 04.04.2017 - 10:15
Subscribe to edukacija