Subotica.info on Facebook Subotica.info Google+ page Subotica.info Twitter Subotica.info YouTube channel Email Subotica.info Subotica.info RSS feed

Oš Ivan Milutinović

Svečana priredba povodom ispraćaja učenika osmih razreda OŠ Ivan Milutinović održana je u prepunoj Velikoj većnici Gradske kuće. 

Svečanu priredbu svojim školskim drugovima koji napuštaju osnovnu školu priredilii su učenici ove škole. Školsko veće je nagradilo najuspešnije učenike a za đaka generacije proglasili Igora Engija učenika 8a razreda koji se istakao odličnim znanjem. Na državnom takmičenju iz Matematike je ovojio treće mesto dok je iz informatike bio drugi. 

Proslavu male mature učenici su održali u viskulturnoj sali svoje škole     

Ned, 03.06.2018 - 19:54

Đaci osnovne škole Ivan Milutinović održali su tradicionalan Božićni koncert. Ove godine koncert je održan u velikoj sali Nove Opštine, pošto se sala u školi renovira.  

Detalje sa koncerta možete pogledati na priloženim fotografijama. 

Pet, 22.12.2017 - 00:01

U protekla dva dana održano je gradsko prvesntvo u rukometu za osnovne i srednje škole u organizaciji Saveza za školski sport i pedagoga fizičkog vaspitanja. 

Takmičenje za učenike srednjih škola održalo se u TŠ "Ivan Sarić" u sredu 8. novembra, dok je prvenstvo za učenike osnovnih škola održano učetvrtak 9. novembra u OŠ "Majšanski put". Među srednjoškolcima u obe konkurencije (muškoj i ženskoj) trijumfovala je TŠ "Ivan Sarić". U konkurenciji osnovnih škola među učenicima najbolji su bili rukometaši iz OŠ "Ivan Milutinović" dok je u konkurenciji učenica trimfovala OŠ "Vuk Karadžić" iz Bajmoka. Svi pobednici plasirali su se na međuokružno prvenstvo. 

Rezultati, osnovne škole:

Rezultati u konkurenciju učenika:

  • OŠ “Đuro Salaj” – OŠ “Ivan...
detaljnije
Čet, 09.11.2017 - 20:09

Početak školske godine svečano je obeležen i u OŠ Ivan Milutinović. Za nove prvake stariji drugaru su pripremili interasntan program nakon kojega su mališani po prvi put seli u školske klupe. 

U ovoj osnovnoj školi na osnovu broja prijavljene dece formirana su tri odeljenja prvaka. Nakon kratkog upoznavanja sa novom učiteljicom, priređen je sastanak sa roditeljima gde su obavešteni o planu i programu rada.  

Sub, 02.09.2017 - 01:21

U OŠ Ivan Milutinović održana je mala matura sa kojom su ispraćeni učenici osmih razreda. 

Na svečanoj priredbi nagrađeni su najbolji učenici, a po ustaljenoj tradiciji slavlje je održano u fiskulturnoj sali OŠ Ivan Milutinović. 

Sub, 03.06.2017 - 10:30

Korisnici usluga subotičkog Gerontološkog centra i njihovi gosti bili su kreativni i ove godine. Maskenbal je organizovan po 17. put a učestvovali su članovi klubova, stanari sva tri doma, učenici srednje Politehničke škole, kao i deca Osnovne škole “Ivan Milutinović”. Kao i prethodnih i ove godine je pored druženja i zabave ispunjen još jedan cilj, međugeneracijska interakcija najmlađih Subotičana i naših starijih sugrađana.

Učesnici su se predstavili kostimima, maskama, muzikom i koreografijom, a pobedili su Ujedinjeni domovi (Dom Dudova šuma, Dom za negu i Dom za odrasla lica) sa tačkom “Tvoje lici zvuči poznato” u kojoj su po uzoru na poznatu TV emisiju iskopirani nastupi grupe Magazin, Nenada Kneževića Kneza, TAP 011 i Lepe Brene i...

detaljnije
Sre, 01.03.2017 - 14:40

Đaci osnovne škole Ivan Milutinović u svojoj fiskulturnoj sali proslavili su školsku slavu Sveti sava. Nakon posvećivanja kolača i koljiva prisutni su mogli da uživaju u prigodnom programu u čast prvom Arhiepiskopu i srpskom prosvetitelju.

Po dugogodišnjoj tradiciji Nastavničko veće ove škole na dan proslave školske slave Sveti sava nagradilo je najbolje đake u svim generacijama. Detalje sa proslave u OŠ Ivan Milutinović, možete pogledati na fotografijama u prilogu. 

Pet, 27.01.2017 - 23:39

Tradicionalno OŠ Ivan Milutinović održala je Božićni koncert na kojem je izvedeno 10 kompozicija koje su izveli učenici ove škole. 

Učestvovao je hor nižih razreda koje je pripremila učiteljica Ana Kovač, zatim hor i orkestar viših razreda koje je pripremila Nastavnica Jovana Cvetković Stojaković i tamburaški orkestar oj eje pripremila Danijela Romić uz aranžman Stipana Jaramazovića. 

Sre, 21.12.2016 - 20:48

Prvake u OŠ Ivan Milutinović dočekali su osnovci škole koji su im priredili prigodan program i pokazali šta su sve naučili tokom svog školovanja. nakon programa, Đake i roditelje pozdravio je direktor škole Ivan Stipić nakon čega su učiteljice prvih odeljenja prozvale svoje nove đake i sa njima održale prvi čas. 

Pet, 02.09.2016 - 00:41

U OŠ Ivan Milutinović održana je mala matura sa kojom su ispraćeni učenici osmih razreda. Na svečanoj priredbi nagrađeni su najbolji učenici. Učenik generacije je Nađa Prskalo Momčilović iz 8a razreda.

Po ustaljenoj tradiciji slavlje je održano u fiskulturnoj sali OŠ Ivan Milutinović 

Sre, 08.06.2016 - 13:29
Subscribe to Oš Ivan Milutinović