Pravni fakultet od sada i u Subotici

Čet, 11.07.2013 - 00:36 -- darko.kovacevic

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe otvorio je akreditovanu visokoškolsku jedinicu u Subotici. Ovo znači da Subotičani od sada mogu da pohađaju osnovne akademske studije, u svom mestu, po ceni od 1500€ u dinarskoj protivvrednosti. Školarina se može uplatiti u celosti ili u više rata, u toku školske godine, a u cenu školarine su uključeni:

  • Udžbenici,
  • Troškovi redovnih overa semestara,
  • Prijave ispita,
  • Izdavanje uverenja o statusu redovnog studenta i ostalih potrebnih uverenja,
  • Prenos bodova iz prethodne godine.

Visokoškolska jedinica u Subotici nalazi se u Visokoškolska jedinica u Subotici parku Ferenca Rajhla (Lenjinov park) 8, 24000 Subotica. Kontakt telefon je 024/ 554 635, a email: [email protected].

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom sadu jedan je od četiri fakulteta u sastavu Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu. Fakultet je osnovan 2000. godine i od svog nastajanja do danas prerastao je u visokoškolsku ustanovu na zavidnom nivou.

Na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu na osnovnim i master akademskim studijama realizuju se sledeći akreditovani studijski programi: opšte-pravni i privredno-pravni, a na doktorskim studijama privredno- pravni i krivično-pravni studijski program. Studijski programi su pripremljeni na temelju vizije boljeg, bržeg i efikasnijeg visokoškolskog obrazovanja, čiji je cilj sticanje kompetencija i sposobnosti koje će studentima omogućiti da se aktivnije i kreativnije uključe i doprinesu stvaranju pretpostavki za izgradnju društva znanja. Kompetentan nastavni kadar našim studentima pruža fundamentalna znanja iz oblasti pravnih nauka i uspešno priprema studente za polaganje pravosudnog ispita. Kompetentnost nastavnog kadra Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu potvrđuje i činjenica da je nastavni kadar u 2011/2012. godini objavio oko 250 naučnih i stručnih radova.

Custom Search