Spartak dočekuje Čukarički u poslednjem kolu

Sub, 23.05.2015 - 00:28 -- dejan.vukovic

Spartak u poslednjem kolu Jelen Super lige dočekuje pobednika Kupa ekipu Čukaričkog. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u nedelju 24. maja sa početkom od 17 časova. Ulaz za sve posetioce će biti besplatan. Subotičani pružimo podršku fudbalerima Spartaka da pobede narednog rivala i obezbede opstanak u društvu najboljih.  

Pred nastupajuću utakmicu FK Spartak je održao konferenciju za medije na kojoj je pored šefa struke Stevana Mojsilovića prisustvovao prvotimac Danijel Farkaš.

Mojsilović je istakao da su očekivanja uvek ista i da ekipa ide na pobedu. - Zahtev prema igračima je takođe uvek isti da daju sve od sebe, najbolje što mogu i koliko mogu. Samo tako se možemo nadati pobedi a onda da čujemo kakvi su rezultati na drugim utakmicama. Nadam se da će sreća da nam se osmeši i da neka od utakmica završi kako nama odgovara. Prvo naravno gledamo naša posla kao i do sada. Igramo pred našom publikom koja nam je jako puno pomogla u poslednjoj utakmici i voleo bih da u nedelju buda bar takva ista atmosfera. U prošlom meču sam osetio da je publika bila taj odlučujući faktor koja nas je bodrila od početka i terala da igramo do poslednjeg momenta i ostvarimo tu pobedu.

- Za razliku od prethodna dva susreta ovaj meč će biti lakši za igranje - rekao je Mojsilović i nastavio - U odnosu na utakmice protiv Donjeg Srema i Rada sada će nam biti znatno lakše, iz proste činjenice što kako god odigramo ne možemo direktno ispasti iz lige. sada smo na mestu koje vodi u baraž, a najgora varijanta je da tu i ostanemo. Sa te strane igrači će u meč ući rasterećeno.

Danijel Farkaš prvotimac Spartaka najavljuje ofanzivu od samog početka utakmice - Očekuje nas veoma teška utakmica sa Čukaričkim. Moramo da pobedimo ukoliko želimo da izbegnemo baraž i opstanak u društvu najboljih. Zato moramo da igramo napadački od samog starta i da što pre postignemo gol. Želeo bih ovim putem da pozovem publiku da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku u ovom za nas važnom meču.

Spartak će ponovo imati kadrovskih problema. Dukić i Maksimović imaju povrede zbog kojih nisu redovno trenirali protekle nedelje. Kovačević ima kartone a sa reprezentacijom Srbije na svetskom prvenstvu u Novi Zeland otišli su Milošević i Ilić. Mirković je odlično branio u Beogradu, izudaran je, ali će biti spreman za meč protiv Čukaričkog, rekao je Mojsilović i dodao da Spartak ima dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da zamene one kojih nema.

 

Tagovi: 
Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search