Počela sanacija objekta Trokadero u MZ Aleksandrovo

Pet, 30.10.2015 - 23:10 -- nikola.tumbas

Direkcija za izgradnju grada Subotica počela je danas radove na sanaciji objekta „Trokadero“ , u Mesnoj zajednici „Aleksandrovo“.

U okviru prve faze sanacije ovog objekta izvode se radovi na demontaži krovne konstrukcije i izradi nove konstrukcije, postavljanju krovnog pokrivača i zameni dotrajalog spuštenog stropa objekta.

Radi se o 480 kvadratnih metara krova. Takođe se izvode pripadajući izolaterski radovi, kao i radovi na zameni dela stolarije zgrade.

Investiciona vrednost radova je 3,5 miliona dinara. Ukupna procenjenja vrednost radova na sanaciji objekta iznosi 18 miliona dinara.

Radove izvodi firma „Maksim gradnja“ iz Subotice. Rok za izvođenje radova је 60 kalendarskih dana.

 

***

A sándori Trokadero épület helyreállításának 1. fázisa

A Szabadka Város Építési Igazgatósága Közvállalat ma megkezdte a munkálatokat a sándori Trokadero épület helyreállításán.

Az első fázis keretében leszerelik a tetőszerkezetet és újat építenek, majd felhelyezik a tetőhéjazatot és kicserélik a tönkrement álmennyezetet.

A felújítandó tető felülete 480 négyzetméter, emellett elvégzik majd a megfelelő szigeteléseket és a nyílászárók egy részét is lecserélik.

A munkálatok beruházási értéke 3,5 millió dinár, az épület teljes helyreállításának becsült értéke pedig 18 millió dinár.

A munkálatokat a szabadkai Maksim gradnja építőipari vállalat fogja elvégezni, a tervek szerint 60 nap alatt.

***

Saniranje objekta „Trokadero“ u MZ „Aleksandrovo“ – I. faza

Ravnateljstvo za izgradnju grada Subotice započelo je danas radove na saniranju objekta „Trokadero“, u Mjesnoj zajednici „Aleksandrovo“.

U okviru prve faze saniranja ovog objekta izvode se radovi na demontaži krovne konstrukcije i izradi nove konstrukcije, postavljanju krovnog pokrivača i zamjeni dotrajalog spuštenog stropa objekta.

Radi se o 480 četvornih metara krova. Također se izvode pripadajući izolacijski radovi, kao i radovi na zamjeni dijela stolarije zgrade.

Investicijska vrijednost radova je 3,5 milijuna dinara. Ukupna procijenjena vrijednost radova na saniranju objekta iznosi 18 milijuna dinara.

Radove izvodi tvrtka „Maksim gradnja“ iz Subotice. Rok za izvođenje radova je 60 kalendarskih dana.

 

 

Custom Search