Četvrta radionica komunikologije i kulturne produkcije

Kategorija: 

Četvrta RADIONICA KOMUNIKOLOGIJE I KULTURNE PRODUKCIJE će se održati večeras, u četvrtak, 10. decembra 2015. sa početkom u 20 sati u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš". Na četvrtoj radionici ćemo kroz interaktivne aktivnosti raditi na boljem upoznavanju sebe i ulogama u timu koje obično uzimamo.

Radionice vodi Nina Mamužić Lazić, omladinska radnica i trener u zajednici.

Učešće je besplatno.

U okviru Volonterskog kultur kluba Fondacije „Danilo Kiš“ paralelno sa mogućnošću volontiranja u Fondaciji i drugim ustanovama koje se bave kulturom u Gradu, održavaju se Radionice komunikologije i kulturne produkcije sa elementima tim bildinga, razvijanja grupne dinamike i međusobnog poverenja, kao i osnovama omladinskog rada, koje će volonterima pružiti priliku da bolje upoznaju sebe, kao i druge, te da usavrše svoje komunikativne sposobnosti kako u privatnoj tako i u javnoj sferi života.

Radionica komunikologije se vodi u zatvorenoj grupi, gde se radi na izgradnji uzajamnog poverenja među učesnicima, uči o aspektima komunikacije kao što su: verbalna i neverbalna komunikacija, aktivno slušanje, uloge u komunikaciji, pregovaranje i slično; dok će faza kulturne produkcije, po završetku radionice komunikologije, obuhvatati: pisanje projekata, koncipiranje kulturnih programa i njihovu realizaciju uz podršku Fondacije "Danilo Kiš".

Radionice su otvorene za sve koje interesuje ova tema, bez obaveze da se uključe u rad Volonterskog kultur kluba.

Custom Search