Novogodišnji koktel ŽOK Spartak

Sre, 30.12.2015 - 09:13 -- dejan.vukovic

Ženski odbojkaški klub Spartak po ustaljenoj tradiciji obeležio završetak kalendarske godine novogodišnjim koktelom. Druženje sa prijateljima kluba organizovali su u novom restoranu "Sportgrill" u okvru Hale sportova.

Nema velike pauze za odbojkašice Spartaka. Mini odmor traje samo do 2. januara kada se nastavljaju sa radom jer ih već 15. januara očekuje nova prvenstvena utakmica. Prvi tim u Novu 2016 godinu ulazi i sa novom trenerom,  Radovanom Dabićem koji je preuzeo kormilo. Radi se o stručnjaku koji je sa ekipom Vojvodine osvajao šampionske titule, četiri Kupa Srbije i bio finalista To Teams Kupa Evrope u sezoni 2005/06. Dosadašnji trener Slobodan Galešev ostaje u klubu, uradio je puno za klub i ostaje da radi sa mlađim kategorijama. 

Utiske o protekloj godini sumirao je Zoran Olajić, sportski direktor kluba. - Završetak godine uvek je idealna prilika da se napravi osvrt na rezultate koje smo prostigli u tekućoj godini. Za ŽOK spartak sezona je bila teška, ali izuzetno uspešna. Ekipa je bila druga u prvenstvu, nakon uzbudljive finalne serije u play offu. Raduje nas da smo u preotekloj godini nastupali sa šest takmičarskihj selekcija od kojih prvi tim nastupa u Super ligi Srbije, druga ekipa je član Druge savezne lige, treći tim je prvak Vojvođanske lige. Isto tako ponosni smo što se takmičimo sa svim starosnim kategorijama kao i sa našom škole odbojke koja broji oko 300 dece. Radili smo naporno , ali sigurno možemo više i bolje. U tekućoj sezoni već smo se plasirali na fionalni turnir Kupa Srbije a pokušaćemo i da se domognemo titule ekipnog prvaka Srbije. 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search