Predstavljana prva pojačanja u FK Spartak

Pet, 17.06.2016 - 17:43 -- dejan.vukovic

Fudbalski klub Spartak predstavio je prva pojačanja u prostorijama na Gradskom stadionu. Igrače su zvanično predstavili potpredsednik kluba Goran Drača i direktor kluba Dragan Đorđević.

Vernost Spartaku potpisala su dva igrača. Reč je o Dejanu Kerkezu (1996 godište), bivšem kapitenu Čelareva koji igra na poziciji štopera. Kerkez je potpisao vernost na tri godine. Drugi igrač je ukrajinac Vadim Žuk, 1991 godište koji igra na poziciji desnog beka i koji je potpisao ugovor sa klubom na dve ipo godine.

Dejan Kerkez se prvi obratio prisutnima – Drago mi je što sam došao u FK Spartak. Bio sam kapiten ekipe FK ČSK iz Čelareva iza koje je uspešna sezona. Dolazak u ovaj klub vidim kao neku nagradu. Potrudiću se da ostavim dobar utisak već na prvim treninzima. Željan sam izazova i jedva čekam treninge i naravno početak sezone.

Ukrajinac Vadim Žuk zadovoljan je dolaskom u Suboticu. – Igrao sam u Prvoj ligi Ukrajine i veoma sam zadovoljan što sam došao u Spartak. Ovo vidim kao jedan izazov gde mogu da napredujem. Došao sam u klub koji ima dobar stručni štab i nadam se da ću doprineti da Spartak ostvari dobre rezultate.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search